Hvad spiser Woodchucks i haver?

July 23

Hvad spiser Woodchucks i haver?

Woodchucks, almindeligvis omtales som groundhogs, er store gnavere vejer overalt fra 5 til 12 lbs. og måle op til 2 feet i længden. Brun til gullig brun pels er sølv tippet, hovedet er fladt og kort og øjne er små. Dyrene har store, krumme kløer på deres fødder, støttet af tætbygget, kort ben. De tykke lodne hale er omkring en femtedel til en tredjedel af den samlede kropslængde. Woodchucks er blandt skadedyr i haven og fodre på en række forskellige planter.

Mad præference

Woodchucks er helt vegetar i deres spisevaner. I haver er dyrene tilbøjelige til at fodre på buske, græs, bregner, unge skud på træer, majs, modne æbler, friske blomster og unge elm træer. Skadedyr skader også en række af landbrugsafgrøder inklusive sorghum, rød kløver, Lucerne og hvede. Andre livretter omfatter bønner, ærter, gulerødder, kål, broccoli og tomater. Der er meget få saftige planter, der ikke er rettet mod woodchucks.

Spisevaner

Woodchucks er landdyr og daglige, fodring for det meste i løbet af dagen og undertiden også om natten. Dyrene er gode til at klatre i træer og er i stand til at nå frugt og spiser den nye vækst på træer. Favorit fodring gange er aftener og morgener med en mindre opfodring gang omkring middagstid. Dyrene er tilbøjelige til at rejse så vidt 75 fod eller mere af deres vigtigste huler i søgen efter mad. Woodchucks har en vane med at stå op hvert 30 sekund mens man spiser til at kigge rundt. Dyrene bliver fedt i løbet af sensommeren som deres kroppen forbereder sig til dvale.

Habitat

Fælles woodchuck vækststeder omfatter pensel og hække vokser langs græsgange og gamle felter på opdyrkede tæt på mindre skov. Bruger fødderne jeg, graver dyrene huler i godt afdrypning jord og ofte på pisterne. Woodchucks er også tilbøjelige til at oprette deres huler under dæk, porches, skure og gangbroer. Burrows har normalt flere indgange med hovedakslen op til 50 fod lang. Indgangene til burrows er skjult med jord og klipper.

Kontrolmetoder

Du kan styre woodchuck skader i haven i en række forskellige måder. Dette omfatter oprettelse af hegn med omkring en mund på den nederste kant begravet under jorden; installation af elektrisk hegn; Sørg for, at der ingen revner i gangbroer, verandaer og skure, der kunne give forstuen til skadedyr under disse strukturer; kaste fumigeringsmidler såsom gaspatroner i huler; fældefangst af dyr lever i wire fælder; ved hjælp af kommercielle dyr afskrækningsmidler; og skydning i områder hvor brug af skydevåben ikke er forbudt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com