Hvordan man laver din egen træpiller til boligopvarmning

July 25

Træpiller er et tætpakket brændstof med et lavt vandindhold, hvilket betyder, at de brænder godt sammenlignet med andre faste brændstoffer. Ved at lære hvordan man laver din egen træpiller til boligopvarmning, kan du markant øge mængden af varme, du kan producere til dit hjem til en given pris. Dette betyder igen, kan du bedre bruge dit hjem brændstof budget og spare penge i det lange løb. Farvel til stigende brændstofpriser og goddag til en dejlig, varm hjem.

Instruktioner

•Chop affaldstræ i små, let at håndtere stykker ved hjælp af en hånd økse. Dette sikrer, at du kan fodre træ i en flishugger lettere. Placer en stor spand under dispenseren på træ flishuggeren. Drej på flishuggeren og foder i affaldstræ. Stop fodring i skoven, når spanden er fyldt eller du løber tør for træ.

•Sort træflis i bunker af forskellige størrelser. Sætte bunke af største Splinter i en træ tørretumbler og drej den til 600 grader Fahrenheit. Fjerne chips fra træ tørretumbler, når tørringen er færdig. Læg de tørrede Splinter i en hammer mølle reducere dem til træmasse. Gentag den tørring og fræsning proces, indtil alle bunker af træflis er blevet forvandlet til papirmasse.

• Indsamle træmasse fra hammer-møllen i en stor placering. Hæld træmasse i en pellet presse. Tænd Tryk på pellet. Indsamle piller i den store placering, eller en anden placering, hvis den store bin stadig har nogle træmasse i det. Opsætning af træpiller på en bænk eller anden plan overflade til at køle og tørre ud. Når tør, er pellets klar til brug.

Tips & advarsler

  • Når fejer op savsmuld, når du er færdig med at bruge den flishugger, må ikke smide savsmuld væk. I stedet, hæld det i spanden du indsamlet træspåner i. Tilføje savsmuld til træmasse til at oprette flere træpiller, hvilket gør din skrot træ gå meget videre.
  • Når du arbejder med træ i enhver kapacitet er det vigtigt at bære beskyttelse af hånd og øje. Hugge brænde og ved hjælp af en træ flishuggeren er begge potentielt farlige aktiviteter, der kan føre til nedskæringer og Splinter til hænder og øjenskader fra stykker af træ brækker. Bære altid handsker og beskyttelsesbriller til at sikre, at du er beskyttet.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com