Hvordan man opbygger en vand springvand med en underjordisk bassin

July 26

Hvordan man opbygger en vand springvand med en underjordisk bassin

Når det handler om at opbygge et udendørs springvand, er der flere forskellige typer at vælge imellem. En unik og simpel springvand til oprette har en skjult underground bassin. Med en underjordisk bassin, kan du konstruere et springvand, der konstant spild vand over kanten og på jorden, hvor det ser ud som om det forsvinder. Men bassinet fanger vandet, og en pumpe holder vandet cirkulerer mellem basin og springvand. Bare Vælg en kreativ vandbeholder, såsom en urne eller trætønde, derefter få startet konstruere din nye springvand.

Instruktioner

•Dig et hul til plast-bassinet. Hullet skal være ca samme størrelse som dimensionerne af bassinet. Placere bassinet i jorden og bruge en lineal for at sikre, at det er plan med jorden. Sted en betonblok inde i bassinet holde det fra at flytte eller skifte i jorden.

•Tag den beholder, der skal bruges som springvand og bore et hul i bunden. Hullet skal være stort nok til at rumme plastikrør knyttet til den dykpumpe. De fleste rør fra vandpumper er ca 2 inches i diameter. Du kan bore et hul i bunden af springvandet ved hjælp af en boremaskine med den passende størrelse borehoved.

•Klippe et hul i midten af metal screening ved hjælp af et par sakse eller klip til skæring af metal. Hullet skal være stort nok til plastik vand rør og pumpens netledningen. Næste, tage pumpen med vand rør og placere den i bassinet. Placer metal skærmen over toppen af bassinet og derefter tråd power cord og vand rør gennem hullet i skærmen.

•Skub plastikrør fra vandpumpe gennem hullet i bunden af springvandet. Derefter placere fontænen på toppen af metal screening. Udfyld både springvand og bassin til toppen med vand. Træk ledningen til en nærliggende GFCI stikkontakt. Du kan skjule stikket ved snaking det omkring planter eller klipper.

•Tilføj dekorativ udendørs sten over toppen af metal skærmen for at holde det skjult. Så stik i vandpumpe. Vandet vil flyde fra vandbeholderen og over siderne. Bassinet nedenfor vil fange vand og pumpen vil fortsat holde det i omløb.

Tips & advarsler

  • Hvis vandmængden er for hurtigt eller for langsomt, justere hastigheden på vandpumpe indtil strømmen er til din smag.
  • Sørg for metal screening er større end base for springvandet og fuldt ud dækker toppen af underground-bassinet.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com