Hvor hen til ren hvid lædermøbler

July 26

Hvide lædermøbler er stilfulde og elegante. Det kan virkelig gøre en stue, der ser fancy. Da læder er et unikt stof, skal det passes anderledes end andre typer af stof. Heldigvis er det faktisk nemmere at ren hvid læder, end det er at rengøre andre typer af møbler.

Instruktioner

•Mix nogle elfenben sæbe med nogle varmt vand som du ville gøre hvis du var at få klar til at gøre retter. Brug denne blanding til at tørre ned din hvid lædermøbler med en bomuldsklud. Hvis vandet er for snavset, tømme det og gøre et nyt parti.

Dyp en tandbørste i sæbevand og krat revner og sprækker af dine møbler, som er svære at slippe af med bare en klud. Tørre møbler straks med en anden bomuldsklud.

•Mix 1 tsk af Dove mælk Body Wash i 1 gallon af varmt vand. Dyp en bomuldsklud i vandet og tørre ned i læder. Skyl af rag og Gentag indtil det hele stykke af møbler er ren. Tørre ud med en anden bomuldsklud.

Forpakket en pakke af løfte tørrer. Brug disse klude til at tørre væk alle snavset på din hvide lædermøbler. Smide Vådservietterne når de bliver snavsede. Tørre møbler med en tør bomuldsklud.

•Mix en skefuld OxiClean med nogle varmt vand indtil du har en pasta. Dyp din lap i denne pasta og gnid i cirkler over de snavsede områder af møblerne. Skyl af med en anden klud, der har kun været dyppet i varmt vand. Brug en tredje tør klud til at tørre møbler.

Tips & advarsler

  • Altid teste et lille område af dine møbler, hvis du vil bruge en renere, som du er usikker på. Hvis intet sker, det er sikkert at bruge.
  • Lad ikke dine møbler våd. Det kan skade læderet. Altid tørre umiddelbart efter rengøring.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com