Sådan Caulk træ skærf vinduesruder

July 27

Ingen moderne vindue sammenligner skønhed til håndlavede træ skydevinduer. Kombineret med moderne storm windows, yder de beskyttelse svarende til senest i dobbelt rude termisk glas. Med korrekt vedligeholdelse, de også længere varig, giver husly til kommende generationer. Opretholde træ vinduer er et spørgsmål om at holde dem lukket og gøre reparationer efter behov. Store re ruder kræver brug af varme og lejlighedsvis åben ild, så forsøg ikke dette, medmindre du er en erfaren professional. Overveje et par tips til at hjælpe med at opretholde et vindue, der har let til moderat glasur skader.

Instruktioner

Prep vinduet

•Rengør vinduet grundigt til præcist at vurdere skaden. Skrub af glas og rammen med en opløsning af varmt vand, eddike og parabol sæbe. Vær forsigtig med revnet eller løs ruder at undgå skade.

•Anvend en skraber eller stiv spartel til at banke løs caulk eller ruder ud af hjørner af ruderne. Særlig opmærksomhed til områder med en masse revner og hvide kalkholdige overflade i putty. Hårde grå eller hvid "caulk" på de fleste ældre vinduer er faktisk glazer's kit og kan være næsten umuligt at fjerne uden skadelige glas, så vær forsigtig. For denne reparation vil du kun fjerne hvad er løs.

•Vælg en silikone ruder stof i en farve tæt på vinduesrammen, eller svarer til den eksisterende glasur. Det kommer i forskellige farver, men er ikke let at male over, så få så tæt som muligt.

•Klippe spidsen af caulk at skabe en åbning om bredden af glasur perle i hjørnerne af ruderne. Stikke tube open, og indlæse i caulk pistol. Sørg for at du har en lille skål med vand og en klud eller rulle papirhåndklæder handy.

Caulk vinduet

•Køre den en tynd stribe af caulk, anvende konstant pres, over glasur i alle fire sider af hver rude. Efterlade en lidt ekstra i nogen steder hvor glasuren har tilhugget væk. Brug knappen tommelfinger til at lindre pres for at undgå overløb.

•Våd en pegefinger, og glat caulk ind i hjørnerne. Få det så selv som muligt efterlader et tyndt lag over den eksisterende glasur. Holde en finger fugtig for bedste reults.

•Anvend en skraber skraber eller super fint ståluld til at fjerne enhver caulk rester, der kan ende på glasset. Vaske caulk fra dine fingre af hvislende dem i en skål; Vær omhyggelig med ikke at få det på tøjet.

•Brug maler caulk at forsegle alle revner i rammen af vinduet. Tør ned overflader med en fugtig klud hurtigt at undgå caulking film hvor som helst der er overskydende caulking.

Tips & advarsler

  • For farvede rammer, skal du bruge SushiStainable træ fyldstof, såsom famowood, til at fylde revner.
  • Denne reparation er for vedligeholdelse formål; stærkt beskadiget windows skal være re glaserede at undgå knuste ruder.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com