Ikke-toksiske Bed Bug Killer

July 28

Nyheden er fuld af beretninger om bed bug skadedyrsangreb, på tidspunktet for offentliggørelse: i hoteller, i hjem og selv på flyvemaskiner. Hvis bed bugs har invaderet dit hjem, kan en kombination af ikke-giftige mordere og pesticider slippe af med dem, forlader din familie i fred.

Væggelus

Væggelus er små parasitter, der lever af blod. De kan leve i tæpper og polstrede møbler men er bedst kendt for at leve i senge. De gemte sig i sengetøj og madrasser i løbet af dagen, Krybende ud efter mørkets frembrud til foder. De bider mennesker, efterlod udslæt og lille, blodige bidemærker. De er notorisk vanskeligt at fjerne fra et hjem, hvilket er hvorfor folk er så bekymret for skadedyrsangreb.

Varme

Varme dræber væggelus uden at føje potentielt giftige kemikalier til dit hjem miljøet. Vask stoffet emner som sengetøj i varmt vand i mindst 120 grader Fahrenheit. Næste, tør dem på medium til høj varme i 20 minutter. Denne kombination af våd og tør varme vil dræbe alle væggelus gemmer sig inde i sengetøj.

Damp varme dræber væggelus gemmer sig i madrasser, polstrede møbler, og selv dem, der bor i revner i gulve eller bag fodlister. Hvis du bor i et varmt, solrigt klima, vedlægge angrebne elementer inde i en plasticpose og forsegle det så det er lufttæt. Forlade elementerne i sollys hele dagen og varmen fra solen vil dræbe væggelus.

Kolde

For elementer i dit hjem, der ikke kan modstå er at blive vasket i varmt vand eller placeret i tørretumbleren, frysning en anden ikke-toksiske metode til at dræbe væggelus. Det kræver bugs udsættes for temperaturer under 32 grader Fahrenheit i flere timer. Hvis du har en stor fritstående fryser eller bor i et koldt område, vil denne indstilling arbejde. Wrap elementer i plast poser og derefter fryse dem i et par timer. Efter, vaske elementer for at fjerne eventuelle døde væggelus slagtekroppe.

Overvejelser

Der ønsker at bruge ikke-giftige metoder for at dræbe væggelus er et fantastisk mål, men det kan ikke være muligt. Insekticider er et vigtigt redskab i at fjerne skadedyrsangreb. Du kan prøve at bruge pesticider med lav toksicitet for mennesker og kæledyr. Exterminators kan forklare dine muligheder til dig. Den mest pålidelige måde at slippe af bed bugs er at bruge en kombination af ikke-giftige metoder som temperatur og også bruge insekticider.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com