Hvordan man dyrker bambus inde

July 28

Hvordan man dyrker bambus inde

Bambus plante er en fjern fætter til græs fælles i USA. Med mere end 1.200 arter af bambus er de en af de mest forskelligartede og tilpasningsdygtige planter på planeten. Overraskende, de tropiske arter af bambus er mere velegnet til vokser indeni, men tempererede arter kan stadig dyrkes med lidt mere arbejde. Det er forholdsvis let at vokse bambus inde, og de kræver kun en lille mængde af særbehandling.

Instruktioner

•Plant bambus i en gryde, der er bredere end det er dyb. Rødderne af bambus vokse vandret, og i sidste ende vil det vokse til den tilladte maksimumstørrelse af puljen. Når dette sker, fjerne bambus fra puljen og skære en tredjedel af dens yderste rødder. Dette er ikke skadelig for bambus men vil tillade rødder til at fortsætte med at stige.

•Fertilize bambus ved hjælp af en gødning, der er højt kvælstofindhold, men lav i kaliumchlorid. Ideelt bør der anvendes en 30-10-10 gødning. Det betyder, at gødningen er 30 procent kvælstof, 10 procent fosfat og 10 procent kaliumchlorid. Befrugte bambus hver to uger i foråret og sommeren og én gang pr. måned i efterår og vinter.

•Applicer en konsekvent kilde til lys til bambus. Mængden af lys bambus afhænger behov af størrelsen af bladet og temperaturen i rummet. Jo større blade og jo højere temperatur, den mere lys er nødvendig for at holde bambus sund. At holde temperatur over 70 grader F og yde mindst fem timer af direkte sollys om dagen er dog en generel retningslinje.

•Kapacitet bambus ofte. Lad aldrig jord tørre fuldstændigt. Bambus kan vokse i stillestående vand, men jorden bør holdes fugtig på alle tidspunkter. Luftfugtighed spiller en stor rolle i bambus samt sundhed. Efterligne en tropisk klima for bambus ved at køre en luftfugter i rummet med bambus.

•Trim bambus når det er nødvendigt. Culms er de woody stilke af bambus, og kaldes stokke, når de er blevet skåret. Skåret væk enhver usund søger culms på jord niveau ved hjælp af en legemsdel cutter. For bambus, der outgrowing rummet, kan toppen trimmes på det højeste fælles.

Tips & advarsler

  • Ideel arter af bambus for voksende omfatter indendørs shiroshima, mexicansk grædende bambus, gylden gudinde, tsuboi og klosteret bambus.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com