Næringsstof mangler i æbler

July 28

Ordentlig havearbejde praksis tillader æbletræer til at få adgang til alle de næringsstoffer de har brug for at vokse og udvikle sig ordentligt. Forkert vanding, lav eller høj jord pH niveauer og utilstrækkelig dræning kan alle resultere i lavere afgrøde kvalitet og samlede udbytte. Observere apple tree blade og frugter regelmæssigt for at opdage ernæringsmæssige mangler. Bringe prøver din lokale Folkeuniversitet til at bestemme, hvilke næringsstoffer kan mangle, før du behandler dem med kemikalier.

Kvælstof

Kvælstof er af primær betydning plante udvikling og vækst. I æbletræer, som i de fleste andre planter, er det første tegn af kvælstof mangel gulfarvning bladene. De ældre blade vil overføre deres kvælstof til nye udvikle blade, hvilket resulterer i de ældre blade vender gule. Bladene kan også vise brune eller gule omkring kanterne, og træ bark kan vende gullig orange. Kvælstof mangel også reducerer høstudbyttet og sinker samlede vækst.

Kalium

Kalium hjælper planterne form og overførsel sukker, proteiner og væksthormoner. Kaliummangel er mest almindelige i æbletræer plantet i fine jorde med dårlig dræning. I æbletræer forårsager det en række symptomer, der ligner tegnene af kvælstof mangel. Andre tegn på kaliummangel omfatter øget modtagelighed for frostskader og små æbler med dårlig farve og lavt syreindhold.

Magnesium

Magnesium er et molekyle, klorofyl, så mangler altid resultere i bleg gule blade. Magnesiummangel er specifikke for æbletræer. I sensommeren forårsager det gulfarvning mellem ribber og langs kanten af bladene. Æbler falder for tidligt og træet skud er tynd, skrøbelig og svag. Ifølge Ontario Ministry of Agriculture, Food and Rural Affairs er magnesium især almindeligt med McIntosh æbler og træer befrugtet med store mængder af kaliumchlorid.

Calcium

Calcium hjælper planterne tage og overføre næringsstoffer og er en vigtig cellulær byggesten. Virkningerne af Calciummangel er normalt tydeligst i æblerne. Mangel resulterer i bitter pit, cork spot og overordnede opdeling af frugt. Det forårsager også langsommere vækst af æble trærødder og skud.

Boron

Boron er vigtigt for pollen tube og feeder rodvækst og også aids i næringsstof optagelse. Mangler resultere i forskellige symptomer på blade, bark, stængler og frugt. Frugter kan udvikle ru hud og blive deformeret. Høstudbyttet er sædvanligvis reduceret, og bladene kan være små og deforme. Alle frugt træer er æbler mest modtagelige for boron mangel, som er mest almindeligt set i basisk eller sandede jorder.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com