Hvad forårsager gnister & rygning i mikrobølgeovn?

July 29

Hvad forårsager gnister & rygning i mikrobølgeovn?

En mikrobølgeovn er en fælles husstand apparatet i de fleste køkkener. Du kan stole på det stærkt at forberede måltider eller brug det kun til at opvarme rester, koge vand til te eller pop popcorn. Selv om det er ukompliceret at bruge, kan rygning og gnister forekomme når det anvendes forkert. Grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger sikrer, at anvendelsen af dette apparat ikke resultere i en brandfare eller få det til at afslutte arbejdet.

Forkert rengøring

Ikke dækker din mikroovnen retter med mikrobølgeovn-safe plastfolie, kan bagepapir, mikroovnen låg eller et stykke køkkenrulle resultere i fødevarer sprøjt eller overfyldte i mikrobølgeovnen. Hvis du ikke rydde op af madrester, kan det overophede og forårsage enhed til at ryge. Rydde op spild straks at forhindre dem fra hærdning og resulterer i en vanskelig oprydning opgave.

Forkert containere

Ved hjælp af enhver form for metal i mikrobølgeovnen kan forårsage at gnist og producere høj spænding gnistdannelse, som kan resultere i skader mikrobølgeovn, sig selv og endda forårsage brand. Brug kun mikrobølgeovn-safe retter i enheden, som varmebestandigt glas eller keramik, paptallerkener eller beholdere mærket mikrobølgeovn-safe med enten ord eller et symbol. Andre mikrobølgeovn-safe retter kan angive dette kun i vejledningen på pakken når du køber dem. Selv en lille metal bandet omkring en plade eller korte i en tepose kan forårsage gnister i mange mikrobølgeovne.

Overophedning mad

Mikrobølgeovn koge meget hurtigere end konventionelle ovne; Derfor, at vide hvor lang tid at tilberede fødevarer er vanskeligt. Fødevarer som chokolade og saucer kan overophede hurtigt og brænde, hvilket resulterer i en smokey rod. En af de bedste måder at undgå overcooking eller brændende din fødevarer er at læse manualen, der kommer med din mikrobølgeovn. Da hver enhed har en forskellige watt og magt, kan den korrekte tid i en mikrobølgeovn være for lang eller for kort i en anden. Hvis du ikke længere har instruktionsbogen, henvise til pakken retninger på maden eller en mikrobølgeovn kogebog at tilnærme tid. Holde øje med maden, hvis du er usikker på, hvordan lang tid at koge det for at forhindre uheld brændende og spilde mad.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com