Urin Pletfjerning fra en madras

February 9

Urin Pletfjerning fra en madras kan være hårdt, uanset om det er forårsaget af sengevædning, eller er forårsaget af en af dine kæledyr. Uanset hvad, er der nogle enkle hjem retsmidler, der kan hjælpe med at fjerne pletten, og forhindre urin lugt i at overtage din madras. Gamle normer i dit skab som eddike, bagepulver og borsyre bør være nok til at løse problemet med urin pletter på en madras.

Borsyre

Borsyre er en stor cleaner for at slippe af med urin pletter i en madras. Hvis pletten er tørret, tage følgende skridt. For det første lægge en dæmpe på det område, der har urin pletten. Sørg for du ikke over våde området, bare lægge en dæmper på det. At få det for vådt vil sprede endnu mere urin. Drys en masse borax på det berørte område, der dækker helt. Arbejde borax ind i madrassen og fortsætte med at gnide det et par minutter. Lad det berørte område tørre helt, hvis muligt i solskin, ellers Sørg for området er godt ventileret. Når pulveret er tørret, kan du støvsuger det op. Gentag denne proces flere gange, hvis det er nødvendigt.

Hvis pletten er stadig våd

Hvis urin pletten på madrassen er stadig våd eller fugtig, vil det være lidt lettere at fjerne. DUP op så meget af urinen som du overhovedet kan. Dæmpe område med vand og fortyndet urin så meget som muligt. DUP op de overskydende fugt. Hold gøre dette indtil de fleste af lugt fra urin går væk. Gnidning alkohol og eddike kan også bruges til at dræbe bakterier til stede i urinen. Sørg for at udviske området helt. Lad det ramte område tørt grundigt, helst i et godt ventileret område.

Bagepulver

Du kan fjerne sengevædning pletter eller pet urin pletter på en madras, bruge bagepulver. Hvis urinen har dyppet i madrassen en hel del, bagepulver kan rette op på situationen. Bare drys en god mængde bagepulver på det berørte område. Det vil faktisk løfte pletten og lugt ud af madrassen. Efter det tørrer, Børst eller vakuum op bagepulver rester. Du kan have til at gentage denne proces flere gange for optimale resultater.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com