Hvordan til at trimme roser i sydvest

July 29

Af de næsten 100 arter og tusindvis af hybridsorter, har mange roser tilpasset godt for at tolerere den tørre varme i den amerikanske southwest. University of Nevada kooperative udvidelse bemærker, korrekt beskæring og trimning en rosenhækken hjælper forynge vækst og forme planten. Mens forskellige steg arter udstille deres egen voksende vaner og derfor har varierende trimning krav, er der visse skridt, som gartnere i sydvest kan følge for at producere smukke roser hele året.

Instruktioner

•Klippe væk alle døde, svag eller twiggy Stokke på en 45-graders vinkel mens din rosenhækken er hvilende og ikke producerer blomster, typisk i januar. University of Nevada kooperative udvidelse anbefaler, at du også skære væk stokke, der kører gennem midten af rosenhækken at fremme ny vækst. Sikre du trimme væk en vækst, der ser visne eller syge til at holde det breder sig til resten af rosenhækken.

•Trim lager sekundære rosenknopper, der flankerer bly bud i løbet af året til at fremme større blossom vækst. Du bør også trimme væk falmede rose blomster til at tillade busken mulighed for at bruge sin energi mod at skabe nye blomster. Skære stænglerne tæt på basen for at mindske risikoen for anlægget spild af energi at reparere afhuggede stilken i begge disse tilfælde.

•Klippe ned svage, beskadigede eller uønskede rosenhækken Stokke til kronen nogen tid i slutningen af August. På dette tidspunkt af året ønsker rosenhækken avlere i sydvest at reducere top væksten af anlægget med omkring en tredjedel. Dette hjælper bush generere ny vækst og en fald skærm af rose blomstrer fra oktober til December.

Tips & advarsler

  • Sterilisere dit sakse, før trimning dine rosenhækken, for at forebygge overførsel af sygdomme fra andre planter.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com