Hvordan man Wire en 30 Amp Outlet

July 29

Hvordan man Wire en 30 Amp Outlet

30 amp afsætningsmulighed for 240 volt apparater er ved at blive udfaset af nye elektriske koder, der kræver en separat jordledning i kredsløbet. Ældre apparat stik med tre ben vil ikke passe ind i de nyere 240 afsætningsmuligheder. Tændrørene kan ændres for de fleste apparater, eller de kan være sluttet til en 30 amp stikkontakt med en tre prong stikkontakt. Ledninger kabler, beholdere og afbrydere er alle stadig tilgængelige for disse forretninger.

Instruktioner

•Drej 30 amp dobbelt-breaker switch off for dedikeret 240 volt kredsløb forretningen vil bruge. Hold feltet breaker låst eller markeret til at lade andre vide for at forlade switchen.

•Med bidetang, strip enderne af de sorte, røde og hvide ledninger at afsløre tre fjerdedele tomme af nøgne wire for hver. Klem forsigtigt nok på håndtag af bidetang at gå gennem isoleringen uden at skade de kobberledere.

•Sno den hvide ledning omkring center sølv terminal skruen på bagsiden af stikkontakt stikket. Stramme terminalen med en kærv skruetrækker. Wrap den røde ledning rundt en af messing farvet terminaler, og den sorte ledning rundt den anden. Spænd de terminal skruer fast.

•Sæt foran dække på over tre-ben-stikket og fastspænd skruerne, bedrift med en kærv skruetrækker. Aktivere parameteren dobbelt-breaker for 240 volt kredsløb og stik i de gamle apparat til brug.

Tips & advarsler

  • Ikke udføre ledninger arbejdspladser på større apparater eller 240 volt kredsløb uden elektrisk uddannelse og erfaring.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com