Regler for Swimming Pool hegn i Texas

July 29

Et hegn er en integreret del af swimmingpool struktur, hvilket er grunden til Texas kræver hjem swimmingpools har en sikkerhed hegn omkring dem. Retningslinier som U.S. Consumer Product Safety Commission er grundlaget for Texas pool hegn loven i de fleste kommuner. Texas lov tillader byer til fine beboere, der ikke opføre og vedligeholde en sikkerhed hegn omkring deres hjem swimmingpools.

Pool hegn

En swimmingpool sikkerhed hegn skal være mindst 48 inches høj. Hvis det har lodrette stykker, skal afstanden mellem dem ikke være mere end 4 inches. Denne måling er brugt så en lille barn ikke kan få hovedet igennem mellemrummet mellem oprejst stykker. Hvis en swimming pool hegn har vandrette stykker, skal de på bassinkanten af hegnet, således at et barn ikke kan træde på dem til at bruge som en stige. En kæde link hegn kan have åbninger kun mindre end 1 3/4 tommer. Bunden af pool sikkerhed hegn bør ikke have mere end en 4-tomme hul. Enhver pool hegn på en klasse skal også forhindre et barn fra klatre over hegnet eller kravler under det. Hegn, der udnytter en solid væg skal ikke have håndgreb eller tå holder til klatring. En overjordiske pool må ikke tillade adgang langs siderne, eller et hegn skal omgiver toppen af puljen, der opfylder lignende afstand.

Pool Gates

Pool gates til swimmingpool kabinet skal også være mindst 48 inches høj. Houston og andre Texas byer kræver pool gates til at have en selvstændig lagres, selvlukkende enheden placeret på indersiden af porten. Låsen skal være 3 inches under toppen af porten og angive, så en voksen har for at nå over toppen af porten til at frigive den. De materialer, der omfatter porten skal følge de samme afstand forordninger som pool hegn. Hvis swimmingpoolen er over jorden, tjene skridt som porten. I så fald skal der være en måde at bar trin eller fjerne dem, når puljen ikke er i brug.

Pool alarmer

I nogle tilfælde, kan en eller flere mur af et hus tjene som en pool sikkerhed hegn. I så fald skal alle døre, der åbner til pool-området har en sikkerhed alarm knyttet til dem. Arlington og andre Texas byer kræver, at alarmen skal indstilles 54 inches over gulvet og bør lyd på ikke mindre end 85 decibel. Det skal have en switch, så voksne, men ikke automatiseret børn, kan passere gennem døren uden at udløse alarmen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com