Hvordan man Refinish et træ foran døren

July 29

En hoveddør gør en erklæring om udseendet af dit hjem. Det indikerer tilstedeværelsen af enten en venlige eller koldt miljø og er ofte de første ting gæster ser når de besøger dit hjem. En rig farve eller et træ pletten både gøre for en dejlig palet. Ændre hele udseendet af dit hjem ved at ændre farven på din hoveddør. Hvis døren er træ, lakering det er en forholdsvis simpel proces, og kræver kun grundlæggende værktøjer og forsyninger.

Instruktioner

Hvordan man Refinish et træ foran døren

•Anvend en skruetrækker til at fjerne døren fra sine hængsler og hængsler fra selve døren. Fjerne dørhåndtag, låsemekanisme og relateret hardware. Lægge træ hoveddøren over to saw heste.

•Tape off enhver windows på døren ved hjælp af malere eller masking tape. Bruge dine elektriske sander med fine gauge sandpapir til sand døren. Du kan være nødvendigt at slibe i hånden med et stykke sandpapir nær vinduerne, hvis de er indrammet. Børst overskydende støv fra slibning ved hjælp af en ren pensel eller klud.

•Applicer den første jakke af pletten med en børste. Aftørre overskydende pletten efter et minut med en ren klud. Mulighed for en time af tørretid før flipping døren at plette den alternative side. Gentag processen igen. Træ døre vil kræve mindst to frakker af pletten. Du kan anvende mere end to frakker, hvis farven ikke er skyggen du forventede. Tillad hele døren til tørre i 10-12 timer før du fortsætter.

•Applicer en klar polyurethan finish frakke ved hjælp af en ren malerpensel. Tillad den første side af træ foran døren til tørre i fire til seks timer før du slår døren så heste. Anvende finish frakke til den alternative side igen giver mulighed for den samme tørretid. Hvis du har en storm døren, være der ikke behov for at anvende en anden frakke af den klare polyurethan finish. Hvis du ikke har en storm døren og din hoveddør er konstant udsat for elementerne, er en anden frakke en god idé.

•Tag malere tape fra det eller de vinduer. Anbringe dørhåndtag og låse hoveddøren samt hængslerne. Fastgør døren til hængsler i dørkarmen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com