Hvordan at tilføje personlige oplysninger til en gårdhave med blok vægge

July 29

Hvordan at tilføje personlige oplysninger til en gårdhave med blok vægge

Du kan nyde en varm kop kaffe i fuldstændig fortrolighed mens læser Morgenavisen og lounging på terrassen. En patio serverer som den sociale center i et kvarter cookout eller som et tilbagetog når du ønsker privatliv. Bygge en betonblok privatliv mur kræver tid, tålmodighed og opmærksomhed for detaljer. Afsætte flere weekender for at fuldføre projektet, når du bare lære at lægge blok. Du har brug for ekstra tid til at øve æglæggende blokke korrekt og du skal løbende kontrollere, at visse væggen er niveau og plumb. Du kan nyde terrassen i år at komme.

Instruktioner

•Lay en række af betonblokke, uden mørtel, langs kanten af patio pad i det ønskede væg til at påtage sig design. Placer de første og sidste betonblokke 3 fødder fra væggen af huset for at oprette en indgang og udgang i hver ende af privacy væg.

•Mark design af blokke på patio afrivningsblok hos en tømrer kridtstreg. Fjerne blokke og læg dem til side til senere brug.

•Mix pre blandet mørtel blandes i en trillebør efter etiket retninger.

•Applicer mørtel til hele bunden overfladen og ene ende af betonblokke, ved hjælp af en murske af mørtel.

•Sæt den første klods langs kridtstreg med mortared slutningen vender væk fra huset. Tamp blokken med udgangen af murske, indtil ca 1 tomme af mørtel vises. Bruge en 12-tommer Tømrer niveau for at gøre visse blokken er niveau.

•Scrape off den overskydende mørtel fra begge sider af blok til brug på den næste blok hver gang en blok er lagt.

•Spread mørtel over hele bunden og den ene ende af næste blokere og placere det i linje, end-to-end med den første. Tamp den anden blok mod den første og ned mod gårdhave pad indtil det er plan med den første blok.

•Skift til en 4-mund Tømrer niveau at gøre visse blokkene er niveau, når du arbejder med tre blokke eller mere. Fortsæt, indtil det første lag af blokke er lagt. Snit en blok i halvdel med en betonblok så, hvis det er nødvendigt passer at gøre det.

•Klippe en blok i halvdelen med en betonblok så. Sprede mørtel på toppen langs kanten af den første blok du lagde stueetagen gårdhave og på kanterne på den ene side. Fra dette punkt spredes mørtel kun på kanten af blokken. Placer den halv blok på toppen af det, tamp halv blok og niveau det med 12-tommer carpenter's niveau.

•Applicer mørtel til cut slutningen af halv blok og toppen af den næste klods. Fortsætte æglæggende blokke, indtil det andet lag er placeret. De konkrete blokke er lagt forskudt af hinanden, så at i midten af den øverste blok hviler på toppen af sømmen hvor de to blokke under det kommer sammen. Lægge 4-fods Tømrer niveau lodret imod blokere væg og kontrollere niveau boblen til at gøre sikker på væggen er lige op og ned.

•Klippe en blok i halv at gøre hjørner linje op pladsen efter behov. Fortsætte æglæggende blokke, indtil væggen når den højde, du ønsker.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com