Anlægsomkostninger for at bygge et hjem

July 30

Anlægsomkostninger til at bygge et hjem varierer markant mellem geografiske regioner. Variable omkostninger som arbejdskraft, forsyninger, lokale skatter og afgifter er de centrale drivkræfter for afvigelser. Typisk kan hjem byggeomkostningerne præcist anslås da der er mange boligprojekter i hvert marked til at fungere som en sammenligning eller benchmark.

Geografi

Geografiske placeringer vil væsentligt ændre hjem byggeomkostningerne. Nogle områder er rigelige ressourcer og dermed hjem priserne er lavere. Områder, hvor ressourcerne er knappe er i stand til at opkræve en stor præmie på disse omkostninger. For eksempel er nordlige Californien hjem byggeomkostninger typisk den højeste i nationen. Meget af dette stammer fra små blå krave labor arbejdsstyrken i regionen. Entreprenører og underleverandør fagforeninger opkræve en præmie for deres tjenester, som igen øger hjem anlægsomkostninger.

Misforståelser

Mange mennesker se hjem byggeomkostningerne som uforudsigelige og tilfældige. Med en velrenommeret entreprenør er dette simpelthen ikke tilfældet. Hjem byggeri typisk udnytter fælles træ konstruktionsteknikker, der tjener som en standardisering for industrien. På grund af dette, kan du nemt vurdere omkostningerne ved et hjem i et bestemt geografisk område. Den tilknyttede hovedentreprenører of America udgiver omkostninger per kvadratfod for hjemmet byggeri i alle regioner. Få adgang til denne information via deres hjemmeside i afsnittet ressourcer. Du kan bruge denne omkostning per kvadratfod til at bestemme din forventede omkostninger baseret på størrelsen af hjem ønskede. For eksempel i Californien er den gennemsnitlige udgift pr. kvadratfod af nybyggeri $75; baseret på denne værdi, ville en 2.000-square-foot hjem ca koste $150.000 til at bygge.

Overvejelser

Et element, som vil påvirke omkostningerne til hjemmet byggeri i dit geografiske område er kvaliteten af finish valgt til dit hjem. Hvis et hjem er designet med en high-end finish, vil byggeri omkostninger forudsigeligt være mere. For eksempel, vil et hjem med marmor tællere og mahogni paneler (to meget kostbare materialer) koste mere end den gennemsnitlige hjem bygget i området.

Advarsel

Én forekomst af hjem byggeomkostninger ikke er forudsigelig er når ejeren konstant anmoder om ændringer til det oprindelige design. Hvis en entreprenør er tvunget til at re-arbejde konstruktion og bestille nye materialer til et hjem byggeri, vil så typisk omkostningerne blive forstørret. Den bedste metode til at opretholde en anslået udgift er at minimere design ændre så meget som muligt, når byggeriet er påbegyndt.

Ekspert indsigt

Hjem byggeomkostningerne er en forholdsvis ligetil for eksperter. For disse mennesker ikke kender byggebranchen, kan de dog være en gåde. Sørg for at danne et stærkt forhold med din entreprenør inden for projektet. Du bliver nødt til at stole på sin ekspertise til at nå et ønsket resultat og omkostninger. Derudover tage tid til forskning hjem byggeomkostninger i din umiddelbare område. Du kan opnå dette ved at kontakte lokale entreprenører og beder dem om kvadratfod omkostningerne ved de seneste hjem projekter.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com