Ideer til fortove & veje

July 30

Landskabsarkitektarbejde omfatter haver, græsplæner og hegn samt fortove og stier. Gangbroer aktiverer dig selv og gæsterne at bugte gennem haven, under Dorne og over broer, uden at gå gennem mudder eller tramper din plæne. Typer af gangbroer tilgængelige er mange og spænder i sammensætning fra træ til sten og beton. Stierne er ofte buet samtidig gøre en geografisk mønster.

Planlægning

Typen materiale, du vælger for en gangbro kan afhænge af placeringen af stien. En gangbro, beliggende foran hjemmet ofte ligner den stil og farve af hjemmet. Materialer til front gangbroer har tendens til at matche det materiale, der anvendes til indkørsel, såsom beton, mursten eller fliser.

Trække ud dine veje på papir først derefter på din ejendom ved hjælp af stakes og streng eller spraymaling. Bestemme de firkantede optagelser af stier at vide, hvor meget materiale du skal købe. Altid tilføje i en lille ekstra materiale, især når du bruger mursten eller fliser, i tilfælde af du nødt til at skære dem til at passe i din design bander.

Hvis de endelige tal falder uden for du budget, kan at ændre design eller ændre materialer hjælpe.

Materialer

Haven og baggård stier er ofte sammensat af løs materialer som nedbrudt granit, sand eller grus. Løs materialer er ofte kantet med logs, kantsten, store sten eller planter. Andre populære muligheder er trædesten og hældt beton. Roll-out eller bærbare træ gangbroer er tilgængelige i mange hjem forbedring butikker. Træplanker, logfiler og jernbanen bånd giver nem manøvrering på skrånende terræn.

Beliggenhed

Sørg for at du har tilstrækkelig plads mellem unge planter og din have pathway. Dette vil mindske mængden af plante trimning behov for at holde dem i at vokse over stien. Fortove omkring puljer bør gøres fra faste stoffer uden nogen huller for snavs, grus og ukrudt at samle på. Dette vil medvirke til at reducere mængden af affald overføres til pool vand fra bunden af fødderne. Materialet omkring puljer bør også have en skridsikker overflade for sikkerhed.

Overjordisk gangbroer er typisk lavet af træ og bør holdes glat ved slibning og anvende vejr-bevis pletter på årsbasis.

Stemning

En bugtende gangbro, der er foret med blomster inviterer besøgende til at tage tid til at lugte af roser og nyde udsigten. Belysning langs en sti kan sætte dig i humør til en moonlight spadseretur gennem haven. Mens nogle gangbroer inviterer udforskning, holde andre udtrykkeligt visse områder off grænser. Dette opnås typisk ved ikke at placere en sti til et område, som du ønsker ikke udforsket og kan endda omfatte et hegn langs stien eller rundt om det særlige område.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com