Hvordan man laver en stank Bug Trap

July 30

Hvordan man laver en stank Bug Trap

Stinke bug skadedyrsangreb kan skabe ravage i hjem, især når disse insekter søge varme under sæsonbestemte temperatur dråber. I disse tider, vil bugs drages til sidespor af hjem og gøre deres vej ind i hjem gennem ventilationskanaler og revner omkring døre, vinduer, værktøj rør og fundamenter. Når de føler sig trygge, afgiver de et feromon, der tiltrækker andre. Selv om bugs ikke er skadelige for mennesker eller ødelæggende for boliger, kan deres tilstedeværelse være meget irriterende, især når de er knust. De får deres navn fra den forfærdelige stank de udleder når mast. I stedet for at bekæmpe dem én efter én, skal du oprette en diffusering for at fange et stort antal af disse bugs på én gang. Du kan befri dit hjem af stank fejl ved at oprette fælder, der simulerer et sikkert og behageligt miljø for dem med bare et par punkter du har liggende omkring dit hus.

Instruktioner

•Lay pap heldragter på jorden, derefter placere tre træ stave samme længde som pap på toppen af det--to på modsatte sider af pap og en i midten. Træ stykker bør være parallelt med hinanden.

•Lay andre pap brik på det træ strimler og de første stykke pap. Sørg for, at de to stykker pap er linet op med hinanden.

•Fasten to pap stykker til træ strimler ved at trykke ned på hver af de træ stykker et par gange med en korte pistol. Dette vil skabe en sandwich-lignende stank bug fælde. Fejl vil blive draget til trange og ly af fælden.

•Lean trap mod siden af dit hjem og tjek på det efter ca 24 timer.

•Pick op trap langsomt efter det har indsamlet insekter, tømme det ind i en affaldssæk, binde posen tæt og kassér den. Alternativt, kan du tømme fælden i en spand med ammoniak vand til at dræbe insekter straks.

Tips & advarsler

  • Gentag trin 1 til 5 for at gøre en anden fælde for anden siden af dit hus for de bedste resultater.
  • Hvis du vil genbruge din fælder, ikke får dem våde.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com