Hvad er melamin Dinnerware?

July 30

Hvad er melamin Dinnerware?

Melamin dinnerware var smarte, hvis du havde en middag, fest i 1950 ' erne. Melamin dinnerware er fremstillet af plast og kommer i lyse, sjove farver. Den nuværende tendens til at spise udendørs har ført til melamin nyder et comeback, og det er nu almindeligt tilgængelig, selv om i dag, det har tendens til at bruges til afslappet udendørs spisning snarere end formelle middagsselskaber. Vintage melamin er eftertragtede og regelmæssigt sælges på Internet auktion websteder, mens moderne producenter gør melamin dinnerware i retro design for at autentiske 1950s look.

Funktioner

Melamin er sammensat af kvælstof, kulstof og brint. Det er kombineret med formaldehyd og udsættes for ekstrem varme til at oprette en moldable materiale. Dette gør melamin ubrydelig og opvaskemaskine sikker.

Historie

Melamins modstandskraft gjorde det dishware valg på nogle U.S. Navy skibe under anden verdenskrig. Efterkrigstidens bommen og ønske om alt moderne og nye førte til melamin at få en makeover. Amerikanske melamin producenter som American Cyanamid, Bracknell og nordlige plast arbejdede med designere, herunder Russel Wright, Joan Luntz og Kaye LaMoyne, for at skabe elegante porcelæn designs.

Popularitet

Melamine skåle og plader, præsenteret som en munter og alsidig alternativ til traditionelle Kina, var en fashionable grundpille i amerikanske husholdninger i hele 1950s. De farverige, moderne design syntes at symbolisere alt, hvad der var elegant og ønskeligt i den moderne efterkrigstidens æra af forarbejdede fødevarer og køkkenmaskiner. Et bestemt mærke, Melaware, blev betragtet som meget elegant. Der var den ekstra fordel, at hvis du faldt melamin objekter på gulvet, de sandsynligvis ikke ville bryde.

Fortsatte brug

Melamin dinnerware gik af mode i slutningen i 1970 ' erne. Det kradsede og farves nemt og hurtigt mistet sit skinnende nye look. Nogle stykker, især dem med trykte mønstre, var kendt for at boble og knæk. Melamin kopper var tilbøjelige til te og kaffe pletter, især tofarvet kopper og skåle med en hvid foring. Hele og, design af melamin dinnerware blev mere grundlæggende, at opfylde behovene hos picnic og camping marked, i stedet for middagsmad party sæt. Mere robust plast kom på markedet, og der var en tilbagevenden til mere traditionelle keramik, Kina og glas bordservice. Melamin fortsatte dog med at blive brugt som picnic ware og i skoler og hospitaler på grund af dens holdbarhed.

Tilgængelighed

Internet auktion websteder er de bedste steder at købe vintage melamin middag sæt. I betragtning af, at du investerer i ikoniske 1950s vintage elementer, er melamin dinnerware en god handel, med et sæt, nogle gange koster mindre end $30. Studere design omhyggeligt, hvis du ønsker at investere i ægte Melaware. Genbrugsbutikker er også et godt sted at afhente vintage stykker. Moderne melamin er bredt tilgængelige online og i varehuse.

Pleje

Hånd vask vintage melamin med flydende fad vaskemiddel. Ikke sætte det i mikrobølgeovnen, fordi mikrobølgeovn kan beskadige melamin, varme fad før maden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com