Hvorfor er det vigtigt at spare på vandet?

July 30

Hvorfor er det vigtigt at spare på vandet?

Vandbesparelse er en stadig mere kritisk bekymring for mennesker over hele kloden.Ifølge FN, mere end en ud af seks mennesker (1.1 milliarder) i verden mangler adgang til rent drikkevand og mere end to ud af seks (2,6 milliarder) mangler tilstrækkelig sanitet.Som globale befolkning fortsætter med at stige, den deraf følgende stigning i efterspørgslen efter rent vand vil lægger enormt pres på miljøet og nogle eksperter forudser, at den næste generation globalt krige vil blive udkæmpet ikke over fossile brændstoffer, men vand.

Den Blå Planet

Tre fjerdedele af jordens overflade er dækket af vand. 97 procent af jordens vand er i oceanerne og er alt for salt til at drikke. Af de resterende 3 procent, der er frisk vand, er 2 procent frosset i polare iskapper, gletsjere og isbjerge, forlader blot 1 procent til human brug.

Brug

Gennemsnitlige amerikaner bruger mellem 140 og 160 gallon vand om dagen, ifølge US Environmental Protection Agency (EPA).

Forurening

Knappe vandressourcer er skrøbelig og meget modtagelige for industrielle forurenende stoffer fra fabrikker og landbrugsprodukter afstrømning.

Polychlorerede biphenyler (PCB'er) er en meget flygtig og giftige klasse af lugtfri, smagløs kemikalier, der blev brugt i den første halvdel af 1900-tallet i mange industrielle applikationer. I 1970 ' erne viste forskning at PCB var stærkt kræftfremkaldende og gjorde deres vej ind i den amerikanske vandsystem i høje koncentrationer. I 1970 ' erne har deres fremstilling, brug og transport været stærkt indskrænket, selv om PCB er blot en af mange potentielt dødbringende vand forurenende stoffer.

Vandbårne vektor sygdomme som malaria stadig pest mange dele af den tredje verden og anvendelse af pesticider til at dæmme op for disse sygdomme er lige så skadelige virkninger på vand kilder.

Styring og regulering

Vandforvaltning omfatter undersøgelse, overvågning og måling af forbruget priser og kvalitet.Forordning er den proces, ved hvilken regering og industri grupper standarder til at opretholde en sund og afbalanceret tilstand og kvalitet.Både ledelse og regulering er nødvendige komponenter af enhver strategi, godt vand, enten lokalt eller globalt.

Bevarelse og bevaring

Bevarelse er handlingen for at beskytte eksisterende vandkvaliteten fra fremtidige forurening og forurening. Bevarelse er den fysiske handling at ændre individuelle adfærd for at bruge mindre.Udtømning og forringelse af vandressourcer fra uansvarlige overusage resulterer i knaphed når efterspørgslen udskiftet adskillige gange levere. Tørke og vandmangel er især udbredt i det vestlige USA og har nået et kritisk niveau i Sahara.

Hvad kan vi gøre?

Den gennemsnitlige amerikanske husstand kan spare på vandet og spare penge ved at gennemføre nogle meget enkle tips og råd. Reparation utætte vandhaner og andre forretninger. Installere lavtryks brusehoveder og low-flow toiletter. Tage kortere brusebade. Køre opvaskemaskiner og tøj skiver, kun når de er fulde kapacitet. Kompost organisk affald i stedet for køre det gennem et skrald bortskaffelse. Vand din græsplæne hver anden dag i sommerperioden, og aldrig mellem 10: 00 og 18: 00 reducere brugen af pesticider og gødning. Vask din bil fra en spand frem for en bilvask. Butik drikkevand i køleskabet i stedet for at køre hanen indtil det løber koldt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com