En muggen lugt fra Furnace luftfugter

July 30

Efter at være kommet fra den sneklædte udendørs, er lyden af din ovn sparker på en velkommen. Når den varme luft er ledsaget af en muggen lugt fra din ovn luftfugter, er det ikke så velkommen. Regelmæssig vedligeholdelse og rengøring vil slippe af med lugten og stoppe det fra at komme tilbage.

Muggen lugt

Når en muggen lugt kommer fra en furnace luftfugter, bemærke de fleste mennesker normalt ikke det indtil det kommer ind i luftkanaler, der bringer varm luft ind i dit hjem, når ovnen kører. Luften blæser bliver varm, men det vil også lugter af en fugtig kælder. Hvis du undersøge ovnen, bliver lugten stærkeste omkring hele huset befugteren knyttet til enheden. Muggen lugt opstår normalt med tromme-stil befugtere.

Årsag

Lugten er forårsaget af skimmel vokser inde i din ovn luftfugter. Indre af enheden er mørke, våde og dårligt ventilerede, hvilket gør det et ideelt miljø for svampevækst. Skimmelsvampe kan vokse på de indvendige vægge; Det kan også leve på absorberende puden inde befugteren. Hver gang din ovn kører, blæser det skimmelsporer og deres muggen lugt ind i dit hjem, som ikke blot kan føre til sundhedsmæssige problemer for din familie men kan også føre til skimmelvækst i andre områder af dit hjem.

Løsninger

At slippe af mug vil slippe af med en muggen lugt. Oprette en løsning af lige dele hvid eddike og vand. Brug en svamp, tørre væk alle spor af mug. Hvis du ser skimmel vokser på den luftfugter pad, fjerne det og suge det i en eddike og vand løsning i 20 minutter. Skyl det rene til at slippe af med den døde skimmel. Hvis formen ikke vil skylle væk, skal puden udskiftes med en ny.

Overvejelser

For at undgå at have en muggen lugt returnere, kontrollere din ovn luftfugter for skimmelvækst på en regelmæssig basis. Før vintertemperaturer ankommer, kontrollere indvendige af enheden. Selv hvis du ikke kan se nogen skimmel, ikke vil aftørring ned væggene med eddike løsning såre. Det dræber enhver skimmelsporer, som kan være til stede, før de kan vokse. Kontrollere luftfugter igen halvvejs gennem sæsonen, og igen når foråret kommer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com