Sådan lå sikringsanlæg gårdhave sten

July 31

Sådan lå sikringsanlæg gårdhave sten

Sikringsanlæg natursten brolæggere skabe en stor, solid-overflade udendørs underholdende område. Med et fast fundament, er terrassen flot i mange år. Selv om det vil tage tid, forberedelse og en masse hårdt arbejde, vil du spare en masse penge ved at gøre dette projekt selv i stedet for at leje en entreprenør. Køb alle de nødvendige fra et byggemarked center materialer. Låne redskaber fra venner til at hjælpe med at redde endnu flere penge. Leje plade compacter fra en entreprenør udlejning levering butik.

Instruktioner

•Indstil område for pavers. Marker omkredsen med landskabspleje maling.

•Brug den flade skovl til at grave en flad seng for asfaltudlæggere er 4 inches dyb plus tykkelsen af pavers. Rake jord til niveau og fjerne bump.

•Skub indsatserne i jorden på kanterne og binde mindst to linjer på tværs af området i to retninger til at danne et gitter. Strengen bør være 1 tommer plus tykkelsen af asfaltudlæggere over grus. Bruge linjen niveau til niveau linjen. For store terrasser eller terrasser, der er imod et fundament, bør der være en skråning fra strukturer af 1/4 tommer per fod. Mål afstanden og skubbe strengen på indsatserne ved denne måling.

•Installer kanten tilbageholder omkring omkredsen af området planlagt til sikringsanlæg pavers afhængigt af kant tilbageholdenhed valgt for projektet.

•Sæt mindst to conduit rør på toppen af grus. De bør være tæt på kanterne af projektet. Fyld området mellem og omkring conduit rør med sand. Anvende den 6-fods 2 x 4 til niveau sandet ved at placere kanten af 2 x 4 på conduit rør og trække dem hen over rørene. Fyld lave steder med sand til plan sand på hele sengen. Fjerne conduit rør og udfylde tomrummet med sand. Glat på plads uden forstyrrende omkringliggende sand.

•Pour sand generøst over hele terrassen. Gå over hele terrassen med plade compacter til tryk på sandet i mellem leddene mellem pavers at holde dem på plads. Feje den resterende sand ud på terrassen.

Tips & advarsler

  • Skær kanten stykker efter behov ved at score på den ønskede bredde med den kolde mejsel og derefter placere kanten af mejslen i området scorede. Strike kolde mejsel med gummi-headed hammer til at bryde den sikringsanlæg gårdhave sten på området scorede. Brug ikke en regelmæssig metal hammer på kolde mejsel, fordi hammer metal overhoved kan splintre.
  • Før grave, være sikker på, at der er ingen underjordiske rør eller ledninger i området planlagt til sikringsanlæg gårdhave sten installation.
  • Beskytte altid øjne mod flyvende chips med sikkerhedsbriller eller beskyttelsesbriller når du skærer kanten stykker.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com