Native planter af New Zealand

July 31

New Zealand er kendt for at have nogle af de mest specielle planter i alle havebrug, fordi mange af dem er endemiske eller findes kun i New Zealand. Native planter af New Zealand er en vigtig del af det miljø, som hjælper med at holde økosystemet i god stående. De største trusler mod New Zealand indfødte planter er fra dyr og en stigende menneskelige behov for adgang.

Sølv bregne

Sølv bregne er en mellemstore bregne, som er en naturlig plante i New Zealand. Sølv bregne kan findes på øerne øst for de vigtigste øerne i New Zealand og de største øer, selv. Denne bregne reagerer ikke godt for at frost og trives, når det er beskyttet mod vinden.

Daisy Bush

Daisy Bush er hjemmehørende i New Zealand og kan findes primære langs kysten. Denne plante er kendt for at svare godt til den varme sol, vind og andre kystnære betingelser såsom dårlig jord. Denne plante findes typisk på den sydlige del af North Island i New Zealand.

Matagouri

Matagouri er en plante, der er kun fundet i New Zealand. Det er et yderst ømtåleligt plante med små hvide blomster. Matagouri er mest almindelige på Sydøen, men er blevet fundet på øen North. Matagouri betragtes som en truet art på det nordlige Island, men er undertiden betragtes som et irritationsmoment på Sydøen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com