Hvad mener Line & belastning i ledninger?

July 31

Over tid vedtaget elektrikere og andre brancher forskellige standard sætninger og ord for at støtte dem i deres arbejde. Disse ord eller sætninger er ofte skrå i dvs medmindre du forstår fuldt ud i arbejdet. Ordene linje og indlæse bruges ofte af elektrikere til at identificere specifikke terminaler på en enhed og angive, hvordan disse terminaler bør være kablet.

Terminaler

Terminaler på elektriske enheder betegnes ofte saa elektrikere kan identificere dem og vil forstå, hvordan man wire dem. Ledningsføring en enhed forkert vil normalt resultere i enheden ikke fungerer korrekt, ikke arbejde på alle, snubler en effektafbryder eller beskadige enheden. Altid identificere enheden terminaler af farve og mærkning før tilslutning af ledninger.

Ledninger

Ledningerne, der tilsluttes en enhed til strømforsyning, såsom ledninger i et hus, skal kunne bære mængden strøm enheden er normeret til. Nationale elektriske kode kræver ledninger mellem en hovedafbryder og de enheder, det tjener kan håndtere den nuværende bedømmelse af afbryderknappen. Andre koder angive wire farver, isolering typer og nogle gange typen circuit breaker eller sikringen, der skal bruges med en bestemt slags enhed.

Linje

Line terminaler af en enhed tilsluttes power supply ledningerne, som tilsluttes circuit breaker eller fuse. Linje i dette tilfælde betyder levering. Line ledningerne er varme ledninger. De kan som regel være enhver farve men grønne eller nøgne kobber. Hvis beklædt kabel som Romex er vil brugt, ledningerne være sort og hvid og undertiden omfatter en rød tråd. Line terminaler identificeret af farve kræver den hvide ledning tilsluttes til sølv terminal og den sorte eller røde ledning til at forbinde til guld eller messing terminal.

Belastning

Belastning terminaler tilslutter en enhed til noget, der bruger elektrisk strøm som en motor, klimaanlæg, ovn eller el-radiator. Belastningen er den enhed, der bruger den elektriske strøm. Terminalerne kan være forskellige farver eller den samme farve, afhængigt af hvilken type effekt enheden leverer.

Eksempel

Ledninger til en central klimaanlæg beliggende uden for et hjem skal omfatte en smeltet cutoff switch ligger inden for rækkevidde af enheden. To varme ledninger løber fra cutoff skifte linje terminaler til dobbelt pole effektafbryderen i panelet kredsløb inde i huset. Et par af tunge sikringer forbinder belastning terminaler til linje terminaler. To ledninger løber fra linje terminaler til aircondition selve enheden. Parameteren cutoff fungerer som en enhed inden for kredsløb til at styre aircondition enhed og bruger både linje og indlæse terminaler.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com