Problemer med Jalapeno planter

July 31

Problemer med Jalapeno planter

Jalapeno planter er attraktive og duftende under deres blomstringsperiode og give grøntsager til at krydre din mad. Stadig, den krydrede jalapeno ikke drive væk alle rovdyr. I virkeligheden, oplever jalapeno planter en række potentielle hurdler før de vokser til vellykket modenhed og kræver opmærksomhed og pleje til at levere maksimal udbytte.

Angreb

Et fælles problem for jalapeno peber, er om vokset i jorden eller en container, angreb. Selv om peber, selv er ofte alt for surt at levere god mad til insekter, planter spisere som bladlus, feed spider mider og nematoder på peber planter, ødelægger deres blade, før de har en chance for at vokse frugter. Mens bladlus vil spise blade direkte, spiser mider på blad leddene, afskære blade fra planten på sin base. Dette medfører en udtørring og curling af bladene, mens resten af planten forbliver grønne. Nematoder vil angribe rodsystem, ødelægger plantens evne til at tage næringsstoffer eller fugt. Disse problemer kan løses ved at opretholde veldrænet jord og lejlighedsvis sprøjtning med pesticider.

Infektion

Jord-infektioner som root rådne og svamp kan også give problemer for jalapeno. Svampen vil vise sig som black spots på blade eller pulverformige vækster overalt på planten. Root rot er kun tydeligt, når døde blade begynder at dukke og stilken kan ikke holde sin egen vægt. Både root rot og svamp inddrage beskæring fra de døde eller inficerede dele af planten. Dette sikrer jalapeno plantens energi ikke er at være leeched af mug eller sygdom. Ændre jorden ofte normalt forhindrer jord-infektioner.

Fejlernæring

Fejlernæring er et fælles problem i planter som jalapeno. Dette sker, når planten ikke er korrekt befrugtet, men også hvis planten ikke får nok plads til at vokse. Jalapenos skal være mellem 18 og 24 inches fra hinanden og kræver 3 til 5 gallon af jord til at vokse ordentligt. Dette giver mulighed for en solid rodsystem til form og forbeholder sig nok jord for at give korrekte mængder af ernæring. Sollys seks til otte timer om dagen er også nødvendigt at væksten af jalapeno planter; for lidt og planten vil ikke have nok energi til at bære frugt, for meget og bladene vil brænde, forårsager anlægget til at dø.

Temperatur

Jalapeno planter er særligt modtagelige for temperatur og kan ikke blomstre selv efter sund vækst hele sæsonen, hvis temperaturen ikke er korrekt. Jalapenos vil stå den bedste chance, hvis de holdes i temperaturer på mellem 80 og 90 grader Fahrenheit i løbet af dagen og over 75 grader Fahrenheit i aften.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com