Sådan installeres PEX rør til et badeværelse vask

July 31

Sådan installeres PEX rør til et badeværelse vask

PEX rør er en moderne type af plastrør anvendes til transport af drikkevand i boliger og erhvervsbygninger. PEX har flere fordele frem for traditionelle kobber rør: det koster mindre at fremstille og er enklere at klippe og tilslutte. Det også modstår rust og korrosion og kan bære varmt eller koldt vand til at vaske, brusere, toiletter og mange andre anlæg, driftsmateriel. Kompression fittings gøre tilslutning påbegyndt PEX ud til et badeværelse vask hurtig og enkel.

Instruktioner

•Locate vigtigste vandlinjen afspærring ventil inde i dit hjem og drej den med uret for at slukke for strømmen af vand til hele huset.

•Locate PEX skodde. Halsstarrig ud er normalt placeret langs bunden af gulvet eller bagsiden af væg direkte under vasken. Halsstarrig ud kan identificeres af to stykker af PEX rør at holde ud. En linje er for koldt vand og den anden er til varmt vandlinje. Varmt vandlinje bør være mærket med en farve, såsom rød, på siden af røret.

•Sæt en Sharkbite vand slangeventilen over hver af stub outs. Tryk ned på ventilen, således at det glider over i røret så vidt muligt. Sharkbite-forbindelse kræver ikke nogen yderligere værktøjer, som klemringsforskruning inde i ventilen bliver permanent hold røret sikkert.

•Drej ventil kontrolknappen med uret, indtil stram. Dette vil sikre, at vand ikke vil angive linjerne, indtil installationen er fuldført. Nogle ventiler behøver kun en kvart-vending, mens andre kræver flere fulde rotationer at lukke dem helt.

•Skru på flettet vandledninger på gevind forbindelsen på slutningen af hver ventil. Drej møtrikken på vandledninger i hånden, indtil stramme og derefter slå dem hver en mere fuld rotation ved hjælp af et par tænger.

•Illuminate arbejdsplads under vasken med lommelygte eller arbejde lys.

•Træk open ender af vandledninger til bunden af vasken vandhanen. Placer vandlinjen, der er forbundet med varmt vandrør, markeret med rød eller en anden farve til venstre kontrolventil på vasken. Skru møtrikken på vandlinjen på gevind forbindelsen, der stikker ud under venstre kontrolknappen. Spænd i hånden og følg med en fuld omdrejning med en tang.

•Sæt vandlinjen, der er tilsluttet den kolde vand rør til den højre ventil på vasken. Skru møtrikken på vandlinjen på gevind forbindelsen, der stikker ud under venstre kontrolknappen. Spænd i hånden og følg med en fuld omdrejning ved hjælp af et par tænger.

•Drej begge af kontrolknapper på Sharkbite ventiler mod uret for at åbne strømmen af vand til vasken. Drej den primære vandventil mod uret for at begynde strømmen af vand til huset og teste både hane håndtag.

Tips & advarsler

  • Altid slukke for vandet til huset mens du arbejder med rør.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com