Ideer til et stort soveværelse for børn med ingen skab

July 31

Skab plads er afgørende i et børne værelse. Mange gange det ikke besidder kun tøj, men også sportsudstyr og legetøj. Hvis du flytter dit barn ind i et stort rum, der konverteres fra en anden brug, såsom den, skal du muligvis oprette skab plads til dit barn. Du kan gøre det i en række forskellige måder.

Handy hængende Racks

Oprette en hængende plads ved at suspendere nogle stænger i dit barns værelse. Dedikere et hjørne til stænger, der er tilgængelige på hjem butikker. Suspendere dem fra ledninger eller indlæg. Den ualmindeligt stil af disse stænger gør dem mere end bare en lagerplads. De kan også fungere som et element i rummet design.

Hvis du vil organisatorisk fordelene ved disse stænger uden at integrere dem med resten af rummet, hænge et andet sæt foran stænger. Hænge gardin paneler fra dem til afsnittet off skabsplads du har lavet og holde det ude af betragtning.

Sporty Locker Look

Hvis dit barn er sporty og ønsker en plads til at matche, Opret et skab med en lige så sporty udseende ved hjælp af skabene som et skab plads. Købe en række af skabe til dit barns værelse. Til at gøre locker sat endnu mere minder om et omklædningsrum, placere en bænk foran det, hvilket gør hele rummet get-klar passende.

Dress-Up rullende stativer

Købe en stor, robust rullende rack for dit barns værelse. Placer den mod en mur, sammen med et stort spejl. Sætte en kommode i nærheden. Hvis dit barn er en spirende fashionista, vil hun sætter pris på denne plads, hvor hun kan nemt nå og prøve på flere outfits ad gangen. Du vil forstå det, så godt, fordi setup vil opmuntre hende til at hænge op og lægge væk outfits hun ikke ønsker at bære i stedet for at droppe dem på gulvet.

Cubby væg

Fyldes op for manglen på skab plads ved at skabe en cubby væg i dit barns værelse. Købe nogle træ cubbies, sammen med stoffet kasser dimensioneret til at passe i dem. Placer cubbies mod en væg i dit barns plads, at sætte kasser inde. Brug denne ordning til at stuve tøj, som du ville i en standard skab.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com