Min Locust Tree ser sparsom

July 31

Min Locust Tree ser sparsom

Tretorn (Tretorn triacanthos inermis) vokser til en højde på 60 fod og er værdsat som en skygge træet. Minut foldere giver dappled lys at nå græs og planter under baldakinen. En række skadedyr æder bladene af dette træ. Hvis din honning johannesbrød ser sparsom, finde den skyldige at undgå yderligere skader på denne woody medlem af dit landskab.

Karakteristika

Honning johannesbrød trives i fuld sol og er ekstremt kold hardy, stand til at overleve hårde vintre så langt nord som Minnesota. Kultivarer tilbyder forskellige træ former og dekorative detaljer. Den "Imperial" kultivar har en sprede form, og "Sunburst" udvikler levende gule blade om foråret. Ifølge New Mexico State University, Tretorn er meget lydhør over for ændringen i dag længde og har tendens til at miste sin løv tidligt i efteråret. I Florida falder træet dens blade ved udgangen af September.

Mimosa Webworm

Mimosa webworm fest på canopies af træer, mimosa og Tretorn. Larverne er grå eller brune og har fem hvide striber. I juni, skraveret larver danner grå webs omkring løv og feed på de lukkede blade. Ifølge Penn State Cooperative udvidelse er kultivar "Sunburst" tilbøjelige til at skade fra webworm, mens "Imperial" og "Shademaster" er mindre modtagelige. Til at kontrollere skader på din honning johannesbrød, overveje at anvende et insekticid, når æggene klækkes, og tilskynde fugle til at besøge din have og snack på larver. Også fjerne kokoner, der er fundet inden for stammen eller i blad snavs rundt om træet til at styre den næste generation af webworms.

Fordærve

Fordærve svampe forårsager gule blade, blad drop og gren dieback. Hvis du ser disse symptomer på din honning johannesbrød, kigge efter tegn på fordærve i bunden af stammen og det område, hvor filialen møder stammen. Cankers typisk udvikle på sår websteder. Smittede områder er samkopierede eller sunkne og kan være rød eller gul med tilstedeværelsen af frugtsætning organer. Undgå cankers ved at forhindre skader på bark; beskytte bagagerummet mod sultne dyr og nick af en plæneklipper.

Insektangreb

Honning johannesbrød blad hopper og plante bug er små, grønne insekter, der udklækkes i April og foder på bladene. Skaden resulterer i tab af løv eller krøllede og forkrøblede blade. Mængden af skade afhænger delvist af miljøforhold i det foregående år. I en 1997 papir i "Tidsskrift for miljømæssige havebrug", forskere D.R. Smitley et al. rapporterede, at antallet af blad tragte mindskedes på Tretorn træer efter et år med vand stress. Tørke dog ikke afskrække plante bug. Heldigvis, skader fra disse insekter er midlertidig, og træet udvikler nye blade i midten af sommeren.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com