Hvordan man drapere en Swag gardin

August 1

Hvordan man drapere en Swag gardin

Swags er et populært supplement til ethvert vindue behandling. De tilføjer en færdige, professionelt og moderne udseende til et værelse. Swags kan bruges med blinds eller gardiner-- eller endda på deres egen. Nogle swags er lyse og luftige, mens andre er plisseret og formelle. Swags kan foretages fra enhver type stof og kan optage alle udsmykning stil. De fleste swags er draperet fra gardinstænger eller kroge og kan ser professionelle ud, selv når gjort dig selv.

Instruktioner

•Indstil på hvilket vindue vil du hænge swag. I den ene ende af gardinstang, hænge ene ende af swag over ende af stangen. Den løse ende af swag skal hænge bag stangen. Justere den løse ende til den ønskede længde og sikre swag til stangen med en tøjklemme.

•På anden enden af gardinstang, hænge anden enden af swag over stangen på samme måde som i trin 1. Justere den løse ende af swag til den ønskede længde og sikre swag til stangen med en tøjklemme.

Til en alternativ udseende, løst wrap swag omkring gardinstang flere gange. Brug klemmer til at holde swag på plads, mens du justerer stoffet.

•Indstil den swag, der hænger over gardinstang af udglatte nogen rynker eller folder. Hvis stoffet ligger i læg, Sørg for læg er glat og endda.

•Carefully fjerne klemmer. Hvis swag glider eller falder af gardinstang, bruge klemmer til at knytte swag til stangen fra indersiden af materialet, så klemmer er skjult.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com