Hjem afhjælpe Spray for tomatplanter

August 1

Hjem afhjælpe Spray for tomatplanter

Ifølge en artikel offentliggjort på National Public Radios hjemmeside, har forskning vist, at tomater dyrket økologisk har næsten dobbelt koncentration af quercetin og kaempferol--sund plante flavonoider--end ikke-økologisk dyrkede tomater. Ved hjælp af ikke-giftige, naturlige ingredienser i sprays for at jage væk sygdom og skadedyr fra vores haver, vi kun gør ikke de rigtige ting for miljøet, vi vokser mere sunde og lækre råvarer til at nyde. Hjem afhjælpe sprays er enkle at lave.

Sprøjtning Basics

Det anbefales at bruge nogen form for haven spray om morgenen efter duggen er tørret eller først på aftenen, men aldrig under varmen i dag. Sprøjtning planterne med hjemmelavet eller kommercielle skadedyr afskrækkende-- eller endda vand--når temperaturen er over 80 grader Fahrenheit kan forårsage fytotoksicitet eller afbrænding af bladene.

Test din spray på en lille del af anlægget før sprøjtning en hele anlægget eller haven. Observere det sprøjtede område for 24 timer til at sørge for der er ingen skader eller negative reaktioner.

Bruge sprays som anvist. Mere er ikke bedre.

Brug beskyttelsesbriller, handsker og masker, når du bruger sprøjtemidler. Selv hvis ikke "giftig," nogle ingredienser kan irritere dine øjne, slimhinder eller huden.

Opskrifter

For leafspot, meldug og skurv, mix 3 tbsp. 5 procent surhedsgrad cider eddike med 1 gallon af vand. Spray de inficerede tomatplanter i morgen, der dækker hele bladet. Gentag hver uge om nødvendigt.

For tidlig tomat blight og som en generel fungicid mix 1 tbsp. bagepulver og 2 1/2 tbsp. vegetabilsk olie i 1 gallon af vand. Ryst det sammen kraftigt. Tilføj 1/2 tsk Castill sæbe til blandingen og rør. Når sprøjtning denne blanding på din tomater, lejlighedsvis agitere sprøjte for at sikre, at produktet fra adskille. Dække toppe og bunde af bladene og jorden omkring planten. Gentag hver fem til syv dage.

En anden hjemmelavet fungicid er lavet af hvidløg. Kombiner 3 ounce af hakket hvidløg med 1 ounce af mineralsk olie og lad det trække i mindst 24 timer. Stamme blandingen, gemme væsken og kassere legemer. Bland 1 tsk af fisk emulsion og 1 tbsp. Castilla sæbe i 16 ounce af vand. Kombinere de to blandinger og holde dem i en lukket beholder. For at bruge denne koncentrat, Bland 2 tbsp. med en pint af vand og spray det på din tomat planter hver uge, hvis det er nødvendigt.

Sprøjtning dine tomater med gødning te kan både befrugte dem og beskytte dem mod skimmel og andre patogener. Fylde en 30-gallon beholder, såsom en papirkurv kan med vand. Sætter ca fire skovle fuld af barnyard gylle (ko, kylling, kanin eller hest) i vandet og lad det sidde i to til tre uger. Rør blandingen en gang om dagen. Stamme gødning te at bruge det i din sprøjte. Spray tomat og jorden omkring det hver uge efter behov. Baghave kompost kan erstattes af gylle.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com