Hvordan til at opvarme en krybekælder

August 1

Hvordan til at opvarme en krybekælder

Gennemsøgning mellemrum synes at være en kilde til uenighed i Fællesskabets boliger. Hvordan til at varme dem, hvordan at lufte dem, og hvordan til at isolere dem er alle spørgsmål, der er ved at blive gennemarbejdet. Boliger i de sidste 50 år blev bygget med gennemsøgning mellemrum, der blev udluftet på ydersiden. De problemer, der kom ud af dette design var fugtig, hvis ikke våd fundament og gulv bjælker. Den varme luft udefra kondenseres på kolde rør og fundament, oprettelse af skimmel, mug og træ rådner. Derefter vintertemperaturer frøs rørene og gjort etage over krybekælder ulideligt koldt. Der har været løsninger designet til at løse disse problemer, herunder hvordan til at opvarme en krybekælder.

Instruktioner

•Insulate vægge fra de udvendige temperaturer. Du kan installere glasfiber batting med papir side opad langs enhver træ indramning, der kommer til den konkrete foundation. Ikke isolere loftet i en krybekælder, som du ønsker varmen til at varme krybekælder. Der er stiv isolering lagen, XPS, som du kan installere over betonen. Det er fremragende til dette program, da det er meget fugt resistent og blokerer passage af luft.

•Block fugt fra kommer gennem snavs gulvet. Inddeler din krybekælder af afskærme det udefra. Fastsætte 6 mil eller tykkere polyethylen folie og tape det sikkert langs alle siderne, op og over isoleringen med gaffatape.

•Tilvejebringelse en vand drænsystem, især hvis krybekælder er under den udenfor lønklasse. Et dræn rundt om på gulvet, der strømmer ind til en sump pumpen hul. Holde sump pumpen under fugt barriere, tape off adgangsluge i poly presenningen.

•Start blæser i den opvarmede luft fra dit hjem i krybekælder nu, at det er klar til luftcirkulation. Bare sørg for du har mindst to lufthuller, én til luftindtag og én for air optagelse. Din opvarmet luft vil varme krybekælder og dine gulve vil være varm og tør.

Tips & advarsler

  • Lægge dele af tæpper over poly i områder, hvor du måske har adgang til VVS og -ledninger
  • Tænk på din krybekælder som en forlængelse af den levende rum i dit hjem. Hvis du lader det udsættes for fugtig jord og afskåret fra den konditioneret luft i huset, vil du løbe ind i fugtproblemer samt termite skadedyrsangreb. Der skal være luftcirkulation, enten passivt eller mekanisk at holde en opvarmet krybekælder. Installere gulvet vents og blæsere eller installere kanaler, der kan være hooked i ventilerende systemet. Der er en fremragende publikation tilgængelige online, der er anført i nedenstående ressourcer.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com