Min Burpee basilikum frø ikke spire

February 15

Basilikum (Ocimum basilicum L.) er en af de nemmeste køkkenurter at vokse. Den trives i en pot på en vindueskarm eller på et solrigt sted i haven. Afhængigt af sorten, er basilikum høstet inden for 30 til 60 dage efter plantning. Hvis direkte såning, få frøene i jorden efter alle faren for frost er overstået, i foråret. Basilikum frø spirer inden 10 dage. Undladelse af at spire kan være forårsaget af en række faktorer.

Timing

Basilikum anses et bud årlige og kræver frostfrit vejr til at spire og vokse. Utålmodig gartnere undertiden hoppe pistolen og plante for tidligt. Den optimale jord temperatur for basilikum spireevnen er 70 grader Fahrenheit. Hvis jord temperaturen dips under 60 grader, vil frø spire. Bruge en heat mat, hvis du spirende frø indendørs. Gartnere, der direkte-soen bør vente, indtil jorden varmer og genplante. For at bestemme jordens temperatur, indsætte en jord termometer 4 inches i jord og registrere temperaturen. Gentag proceduren for mindst tre dage. Når jordens temperatur er over 60 grader i tre dage, er det sikkert at plante.

Jordbundsproblemer

Basilikum spirer bedst i let sur jord, med en pH på 6,4; pH Test meter er tilgængelig på mange havearbejde Centre og planteskoler. Du kan også have jorden testet professionelt hos county kooperative forlængelse. Efter at fejlens pH problemer, bør være beluftet jorden for at gøre det løs og luftige. Hvis jorden er for tunge eller består hovedsagelig af ler, kan frø ikke spire. Tilføj groft sand til jorden og indarbejde det i en dybde af 4 inches. Undgå at gå på jorden.

Plantning

Det er vigtigt at inkorporere gødning i jorden før plantning basilikum frø; 4 oz. i 4-6-4 gødning, blandet ind i top 6 inches af jord, er tilstrækkelige til at hjælpe spiring. Hvis frøene er plantet for dybt--vil ikke mere end 1/8 tomme dyb--det spire. For at sikre korrekt plantning dybden, placere frøene på overfladen af jorden og drys dækker materiale--sand eller vermiculit--over frø.

Sygdom

Svampe, bakterier og vira kan leve på eller i frø, forårsager manglende evne til at spire. Nogle frøfirmaer forbehandle eller teste frø til at sikre, at de ikke indeholder sygdomme. Selv om nogle af burpees store linje af havefrø er forbehandlet, er basil ikke. Burpee tilbyder San Remo basilikum frø, som er resistente over for sygdommen. Kontrollere frø pakker for at fastslå, hvis basilikum frø er sygdomsfri eller resistente. Behandle ikke-certificerede frø inden plantning af iblødsætning dem i koldt vand i fire timer og derefter placere i varmt vand--136 grader Fahrenheit--i 20 minutter.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com