Hvordan du planlægger din børnehave nødsituation tasker

August 2

Hvordan du planlægger din børnehave nødsituation tasker

Tasken dagplejeordninger nødsituation er mere end en pose med nogle bandager og en snack inde. Tasken nødsituation bør indeholde elementer, der er nødvendige for at håndtere enhver nødsituation, indtil du kan få reel hjælp. Børnehaven udbydere af natur er kreative, plan ahead slags mennesker, og hvor du bor og hvilken slags nødsituationer er almindelige i dit område vil hjælpe med at bestemme bare hvad bør være i din taske. Der er faktisk tre former for akut poser, at du skal have for en prepared-til børnehaven.

Instruktioner

•Den første er en udflugt taske, som du tager med dig til parken, stranden eller andre steder. Dette holder normale essentials, såsom en førstehjælp kit, en snack, en drink, plastikkrus, en permanent markør for at sætte navne på kopper, zip-Luk plastikposer, blå kort med akut info om børn, en opladet mobilnumre, kontanter, herunder ændring, hvis mobilen ikke virker i en nødsituation.

•Den anden taske er en akut taske, der bør opbevares uden for din dagpleje facilitet, på en sikker placering, der kan tilgås under struktur brand eller andre nødsituationer, hvor du forblive i umiddelbar nærhed uden for bygningen. Denne taske bør omfatte nok tøflen sokker eller rør sokker for hvert barn--bør du nødt til at evakuere uden at stoppe for sko--flaskevand, snacks som granola barer og fisk crackere, der kan være gemt langsigtede, førstehjælpsudstyr og en kopi af alle de blå kort med kontaktpersoner ved nødstilfælde for hvert barn.

Gemme denne nødsituation taske eller opbevaring tote fra Børnehaven bygning i en separat garage, stald, naboens garage, osv. Fordi du ikke vil gennemføre det, du kan medtage meget større elementer, såsom et par tæpper eller soveposer for at holde børnene varm indtil nødsituation personale og forældre ankommer. Erstatte vand og snacks hver par måneder for at sikre friskhed.

•Den tredje nødsituation taske omtales som en Bug-Out-taske, eller Airplanes, og kaldes også en god--komme ud af Dodge--taske. Det er den taske, som du fat i, når du skal evakuere området så hurtigt som muligt på grund af en katastrofe som en tornado, orkan, oversvømmelse, terrorangreb eller pensel brand. Det bør omfatte flere penge end din udflugt taske og ansigtsmasker, især hvis du bor i en storby, der kan være mål for terrorangreb. Afhængigt af hvor du bor, kan du også tilføje subway poletter eller bussen passerer. Pack en førstehjælp kit, et stort tæppe, visse færdigpakkede regn ponchoer eller store skraldeposer til regn gear, en radio, lommelygter, ekstra batterier, toilet papir og bleer, hånd sanitizer og klude. Glem ikke et par små bøger, puslespil og spil så børnene har noget at gøre, mens venter på deres forældre.

Snacks og drinks du gemme i B.O.B bør være mere væsentlig end din udflugt taske, så du kan fodre børn bør du være strandet i flere dage før forældrene kommer til dig.

Tips & advarsler

  • Underrette forældrene til din detaljerede beredskabsplaner, så de ved hvor du vil bringe børnene og hvordan du vil tage sig af dem, indtil forældrene ankommer.
  • Har en nødsituation kontakt personen uden for dit område, at forældre kan kalde for at tjekke på deres børn. Ringe til kontaktpersonen og fortælle ham, hvor du er, og at alle er okay. Han kan derefter relæ besked og instrukser til forældrene, når de ringer.
  • Det ville være dejligt at tænke at værst kan aldrig ske, men det kan, og det har. New York blev hærget af 9/11, og orkanen Katrina og oversvømmelse hærget bagefter syd. Forældres værste mareridt er at være adskilt fra deres børn, især i en nødsituation. Planlægger kan videre gøre meget for at lette frygt. En ounce af forebyggelse er værd et pund af kur!

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com