Liste over forskellige Squash sorter

August 2

Liste over forskellige Squash sorter

Squash er en spiselig frugt med en tyk ydre hud, der tilhører slægten Cucurbita og plante familie Cucurbitaceae. Disse indfødte mexicanske og mellemamerikanske planter er en del af de tre søstre, en gruppe af planter, som anvendes af indfødte amerikanere. Squash har flere anvendelser som en prydplante, en fødekilde og materiale til fremstilling af skåle. De fire store arter af squash består af talrige sorter.

Cucurbita Maxima

Cucurbita maxima er en art, squash, der stammer fra Mellemamerika. Denne type af squash har mange sorter. Banan squash er en art af vinter squash, der har en aflang form med en lyseblå eller lyserøde til orange hud og en orange-tonet inderste kød. Buttercup squash er en bred vifte af vinteren squash med en hård grønligt farvede ydre hud og en tung gullig-orange inderste kød. Hubbard squash er en ujævn type vinter squash med en pæreform og guld-tonet hud.

Cucurbita Mixta

Cucurbita mixta er en kategori af squash, der producerer de fleste cushaw græskar dyrkes i USA. Grøn-stribet cushaw er en hvid græskar med grønne bands bruges til at lave græskar tærter. Denne lange, krumme-hals græskar er en tørke-tolerante frugt. Seminole græskar er en mellemstore række græskar indfødte til Florida med en Knoldet ende og buet hals. Denne type af cushaw frugt har en lille form og fast, lyse inderste kød med en sød smag.

Cucurbita Moschata

Cucurbita moschata er en art, squash fra Central til Sydamerika. Butternut squash har en fersken tone til sin yderstof med strålende-farvet orange inderste kød. Denne sort vinter squash har en tyk hals og små base. Calabaza er en type af squash vokset for vinteren interesse. Denne store vin frugt når op til 50 £. De ydre skaller varierer i farve fra rust rød til kedelig grøn med lyse gullig-orange kød.

Cucurbita Pepo

Cucurbita pepo er en kategori af sommer squash. Sommer squash er en umoden frugt med tynde ydre hud og gule inderste kød. Gul crookneck er en slags sommer squash med en gul-farvet hud, der vises ujævne, men glat at røre ved med en flaske figur, der forvandler på halsen. Kødet har en sød smag og en gul tone. Pattypan squash er en flad frugt med flosset kanter i en lys grøn, gul eller hvid nuance. Kødet af denne sommer squash har et bud konsistens og en hvid farvetone. Zucchini er et aflangt sommer squash med en grøn yderstof. Denne agurk-formet frugt har hvide inderste kød har sommetider striber langs den ydre skal.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com