Bænken resten skydning Tips

August 3

Bænken resten skydning Tips

En bænk resten er et tungt bord som shooter seler hendes skydevåben, stabiliseret med sandsække eller et stativ, at forbedre målretning nøjagtighed. Bænk hviler bruges til at hjælpe med at justere websteder på en riffel eller pistol og danne grundlag for konkurrenceprægede langdistance målet skydning begivenheder. Bænken resten skydning tips fra konkurrenter og professionelle vil hjælpe dig med at forbedre din skut og målet skydning og placering mere givende.

Mental fokus

En positiv holdning og mental fokus er nøglen til vellykket bænken resten konkurrence skydning, ifølge Sport Shooter Association of Australia. Lære reglerne for særlige bænken resten match du deltager i, sæt mål for hver konkurrence og fokusere på, hvorfor du er der. Undgå negative mennesker hvis holdning kan distrahere dig fra en positiv fokus på din skydning. Lære at arbejde uden for din komfortzone, gennemgå i dit sind, skydning situationer, som du finder udfordrende, og udvikle metoder til at komme ud over din egen konkurrencemæssige forhindringer. Sport Shooter sammenslutning af Australiens top tip til bænken resten skydning er aldrig give op, selv i lyset af en katastrofal skydning runde. Fokusere på de tilbageværende skud og gør hver en tæller.

Trække vejret

Selv med støtte fra en bænk resten og brug af en riffel på et stativ, rapporterer vejrtrækning mønstre og udløse pull vil påvirke nøjagtigheden af skud, Sniper Country.com. Tage en række dybe indåndinger for fokus, Sniper land anbefaler. Så indånder bevidst, og udånder om halvvejs, afslappende som du gør. Hold din ånde på denne halv-udånder Stadium i op til fem sekunder, og tage din skud inden for den angivne periode. Hvis du ikke foretager skudt inden for at fem sekunder rude, ikke fortsat holde din ånde, men komplet din udånder, tage et par flere vejrtrækninger, og starte forfra. Når du tager dit skød, klemme udløser problemfrit med kun toppen af fingeren til at undgå at trække skud venstre eller højre.

Pistol bænk hviler

Konkurrence riffel bænk hviler er ofte den forkerte konfiguration for optimal udnyttelse i pistol placering, rådgiver Bass Pro Shop udendørs Site bibliotek. Find en robust, firkantet bord bred nok til at udvide din arm fuld længde med støtte, udendørs Site biblioteket rådgiver. Konfigurere tunge sandsække på bordet på en position til at understøtte dine håndled, ikke pistol. Lean ind i bænken resten forklarer så at dine armhuler er fast mod kanten af bordpladen, kanoner og Ammo.com. At fjerne alle uvedkommende bevægelighed for din krop og arme samt skydevåben hjælper dig med at fokusere intenst på målretning og udløse pull, øge nøjagtigheden af din skydning. Bænken resten praksis også hjælpemidler handicappede skytter, udendørs Site bibliotek bemærker, at tillade dem at udvikle den første muskel hukommelse nødvendigt for effektiv selvbeskyttelse eller målskydning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com