Sådan Stop planter fra gonna frø for hurtigt

February 17

Sådan Stop planter fra gonna frø for hurtigt

Planter vokse og producere frø for at genskabe og bevare deres arter. Det faktum, at mennesker nyde de farverige blomster eller den delikate smag af deres frugt har ingen indflydelse på plantens naturlige proces til at producere frø. Men hvis du ønsker at nyde en længere sæson af blomster eller frugtproduktion, du kan narre plante til at tro det har ikke produceret nok frø for at garantere dens arters overlevelse.

Instruktioner

•Pinch tilbage til center blade af planter at fremme tætte sundt løv. Begynde, når anlægget er flere inches høj og Gentag én gang hver uge, eller indtil løv er fuld, og planten er kompakt.

•Tag blomster så snart de er begyndt at falme. Fjern ved klipning Blomsterkurv eller knivspids ud med tommelfingeren og fingre. Processen omtales som deadheading og forhindrer blomsterhoveder i går til frø. Dette tricks plante til at tro det ikke har produceret nok blomstrer til at reproducere og det fremmer derfor mere blomstrer.

•Klippe tilbage planter, der går til frø. Nogle blomster falmer hurtigt og sat frø inden for et par dage til en uge, hvis du ikke deadhead dem. Hvis du har været væk på ferie i et par dage, eller blot forsømt at deadhead dem ordentligt, skære planten tilbage til 6 til 8 inches ofte genopliver anlægget og udsender en ny skylle af blade og blomstrer.

•Kapacitet planter regelmæssigt. De fleste foretrækker en tomme af regn om ugen. Hvis vejret ikke samarbejder eller du er voksende i containere eller rejst senge, er supplerende vanding nødvendige. Giv planter en dyb vanding en gang om ugen. Planter i højbede eller beholdere kan kræve daglige vanding i varme tørre perioder. Mange planter stoppe voksende, ophøre med at sætte nye blomster og gå til frø, når jorden bliver alt for tør.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com