13 anvendelser for tørretumbler Lint

August 3

13 anvendelser for tørretumbler Lint

Tænkning op anvendelser for tørretumbler lint er ikke så vanvittigt som det lyder måske ved første pass, især hvis du har en stor familie eller har adgang til en kommerciel tøjvask. Tørretumbler lint er lys, allerede rene, ofte lidt duftende, og er let at opnå. Det har anvendelser i håndværk, animalsk kontrol, fragt, havearbejde og remodellering. Det føjer tekstur og styrke, reducerer vægten, nedsætter behovet for dyrere materialer og puder elementer fra skader.

Remodeling

Bland 2 kopper tørretumbler lint med 1 til 2 kopper gips i Paris, og du har instant fyldstof for store revner og huller i væggene. Den hårtørrer lint giver en matrix for at holde gips på plads, før det tørrer. Før opfindelsen af drywall eller sheetrock, folk tilføjet nogen tilgængelige fiber, normalt dyrehår, i pulveriseret gips og kalk blandet med vand. De glattede den resulterende blanding, kaldet render, over hassel eller pil grene, der havde været delt og vævet.

Udstopning og emballage

Ting håndlavet dukker, dyr og kæledyr senge med tørretumbler lint istedet for benytter polyester fiberfyld. Fylde rum i pakker at forhindre skiftende indhold under forsendelse.

Filt

Bland tørretumbler lint i 1 quart flydende stivelse, indtil det gør en milkshake tykt gylle. Hæld over en 9 x 12 tommer bøde-maske skærm og væsken løbe. Lægge et 9 x 12 tommer polyester opskæring ark på toppen af gylle på skærmen. Bruge slagge blok pavers eller andre tunge, flade objekter som vægte, til at komprimere den tørretumbler lint på skærmen. Efter tre til fem dage, fjerne blokke og omhyggeligt skræl din følte ark fra skærmen.

Papir

Du bruger stort set den samme proces for papir, som du gør for filt, men du tilføje papirmasse. Gøre papirmasse i en blender. Fyld blenderen inden for to inches af toppen med revet strimler af gamle avis og tilsæt vand. Blend til en gylle lidt tykkere end en typisk smoothie. Hæld papir papirmasse gylle i en 5-gallon spand eller andre passende blanding container og tilføje tørretumbler lint, indtil blandingen er svært at røre. Hæld alt over skærme, som du gjorde, da at gøre filt, dække med plast skære plader og vægte. Trim din papir efter det tørrer eller bruge det som-er.

Brand starteren

Bland tørretumbler lint i smeltet bivoks. Hældes i muffin dåser og lad hærde. Wrap i firkanter af avisen bundet med sejlgarn. Placer den oven på din kindling og lys fra nedenunder. Voks vil smelte over din kindling mens den tørretumbler lint giver brændstof indtil kindling antænder.

Nesting materiale

Hænge løg eller kartoffel poser fyldt med tørretumbler lint, streng og små kviste nær skovområderne og langs kanten af din ejendom i det tidlige forår til at hjælpe sangfugle finde nesting materialer. De større huller i poserne tillade fugle at plukke lint og flyve væk før de tiltrækker rovdyr.

Dimensional maling

Bland tørretumbler lint i akryl maling til at skabe tredimensionelle effekter på keramik, gips eller harpiks forme, plaques og ornamenter. Dette fungerer særligt godt med hvid maling, for sne langs tag udhæng af Dickens huse, og når blandet med grøn maling, oprette stedsegrønne grene.

Dekorative haven Plaques

Rør en 5-gallon spand af tørretumbler lint i Portland cement blandes, før du tilføjer vand ifølge pakke retninger. Brug det til at kaste pryd haven plaques. Det er ikke anbefalet til trædesten, dog, som det svækker beton.

Papier-Mache ler

Tryk på tørretumbler lint i en 1-cup foranstaltning indtil ikke mere vil passe. Føje til 1-cup våde silkepapir i en lavvandet plast opbevaring container, sammen med 2 1/2 kopper fælles sammensatte, 1/4 kop hvid håndværk lim og 2 tbsp. linolie. Rør sammen indtil godt blandet. Gør en 24-ounce kugle af papmaché ler. Dette ler gemmer i en plast beholder med tætsluttende låg i op til en uge.

Fugt ringe

Tilføje tørretumbler lint til flydende stivelse, indtil blandingen er for stiv til at fortsætte omrøring. Hæld i pie pander foret med plastic wrap og lad det tørre i 5 til 7 dage. Fjern fra pie pander og plads i lavvandede keramiske eller plastic containere i ampler, til at tjene som et fugtbevarende medium for air bregner og andre epifytter, der er planter, der ikke behøver jord.

Barkflis

Brug tørretumbler lint fra bomuld eller andre naturlige-fiber tøj kun. Syntetiske fibre vil ikke nedbrydes i jorden og kunne udvaskes uønskede kemikalier i din frugter, grøntsager og bær. Rake lint i dynger omkring bud stauder til at yde beskyttelse mod ekstreme vintertemperaturer.

Armatures

Armatures er wire, pap eller træ ramme bruges til at oprette miniaturer og ler skulpturer. Wrap tørretumbler lint omkring alle dele, der har brug for bulk, såsom mave-området på et anker for en menneskelig figur af Santa Claus, eller ben, arme og torso af en dragon ramme.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com