Hvor stor får peberfrugt planter?

August 3

Hvor stor får peberfrugt planter?

Omtale af peberfrugt typisk fremkalder billeder af fyldig grøn peber anvendes til stopning eller krydderier italienske retter, men hvornår modne disse bud frugter varierer i farve fra nuancer af rød, gul og orange til dyb chokolade. Hvor stor planten vokser afhænger delvist på de vækstbetingelser og delvis af den sort, der dyrkes.

Højde

Peberfrugt planter sortiment i højden fra 18 tommer til 36 inches, afhængigt af sort. Tjek forventet højden på modenhed på plante identifikationen etiketten eller frø pakke til at bestemme, hvor høj din peber vil vokse under ideelle betingelser.

Spredning

Mange sorter af peberfrugt spredt sig til en bredde på 12 til 18 inches inches, men mange nogle sorter kan sprede sig til 24 inches. Bredden af en peber plante afhænger af sort og vækstbetingelser.

Jordbearbejdning

Forbered den havejord ved tilling til en dybde af 8 til 12 inches. Fjern sten, rødder og andre rester fra jorden. Spredes et 2 - til 3-tommer lag kompost eller staldgødning over jorden og arbejde det ind med håndværktøj eller en have rorpind. Organisk materiale øger beluftning, fremmer god dræning og giver næringsstoffer. PH indstilles til 6,0 til 6,8.

Plantning

Transplant planter til haven, når dagtimerne temperaturer forbliver 70 til 80 grader Fahrenheit, og natten temperaturer forbliver over 50-55 grader. Peberfrugt er varm-sæson grøntsager og lide når de udsættes for natten kold. Eksponering resulterer i chok til anlægget og kan hæmme vækst for op til en måned.

Nurtients

Give din peberfrugt med rette næringsstoffer til at tilskynde dem til at nå deres forventede størrelse ved modenhed. Brug starter gødning ved plantning og side kjole med 5-10-10 eller 10-10-10 gødning når planter sat det første parti af peber.

Vand

Peberfrugt kræver jævnt fugtig jord for sund vækst. Vand dem dybt for at mætte jord til rodniveau, når jorden føles tør at røre ved 1 tomme under overfladen af jorden.

Eksponering

Peberfrugt kræver seks til otte timer af direkte sollys om dagen for en sund vækst. Vælg en plantning område, der giver tilstrækkelig direkte sollys til din peberfrugt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com