Hvordan at skære blomster & etablere rødder

August 3

Handlingen at opskaeringsvirksomhed stammer fra en plante og har dem etablere deres egen rodsystemer er en form for formeringsmateriale eller at multiplicere planter. Afskårne blomster, der kan være rerooted omfatter bee balm, krysantemum, geranium, hortensia, petunia, sedum, Shasta daisy og roser. De fleste stiklinger udføre bedst under mid-for sent sommer, når planterne vokser, men ikke i fuldt flor. Blomstrende planter tilbringer det meste af deres energi på blomst produktion. Stiklinger taget fra blomstrende planter vil ikke have energi til reroot.

Instruktioner

•Fyld en fuld af 1 del blomsterkrukke sleben sphagnum og 1 del perlite eller frø-starteren mix. Denne blanding med vand. Grave en lille hul i midten af blandingen for at holde den afskårne enden af stilken i. Tage potten med til anlægget, vil du tage opskæring.

•Tag dine stiklinger kun mens planter vokser men er ikke i fuldt flor. Vælge en buttet stilk, der ser sundt at tage skære fra. Skær stilken 2 til 4 inches under stilkens tip, under en node uden underordnede, med grensakse. Sæt stilken i et glas vand.

•Klippe off alle bladene undtagen blade på spidsen af stænglen med grensakse. Stick de afskårne enden af stilken i hullet gravet i blandingen i gryden. Montere mix rundt om stilken, så det står oprejst.

•Hold mix i puljen fugtig, men ikke våd. Rødder vises i to til fire uger. Slæbebåd på stilken forsigtigt; Hvis det modstår, udviklet din skæring rødder. Efter fire uger, transplantation dine nye plante ind i en større potte at give rødderne mere plads til at vokse.

Tips & advarsler

  • Ikke alle stængelstiklinger vil udvikle trods din indsats.
  • Hold jorden fugtig, ikke vådt. Jord, der er for våd vil rådne skæring.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com