Hvordan man kan hjælpe døende Evergreens

August 3

Hvordan man kan hjælpe døende Evergreens

Voksende evergreens kan være en udfordrende opgave. Faktisk vil mange sorter af evergreens begynder at brune og miste nåle fra noget så simpelt som over vanding. Evergreens som gruppe er ikke nødvendigvis kræsne planter men hver sort, der klarer sig bedst, når det er plantet og taget hånd om i bare den rigtige måde. Hvis du har en evergreen, der er ved at dø, tage nogle af de følgende trin til at nurse det tilbage til sundhed. Men Husk altid at forskellige sorter af stedsegrønne planter har brug for forskellige typer af pleje så skræddersy trin for at opfylde dine individuelle behov.

Instruktioner

•Analyze plantning betingelser. Mange evergreens mislykkes, simpelthen fordi de har det gartnere kalder våde fødder. Dette betyder, at rødderne af den stedsegrønne er for våd, som forårsager lav ilt niveauer og et væld af andre problemer som root svamp. Men før du springe til den konklusion, at dit træ er syge, ser på hvor det er plantet og sammenligne at til den ideelle voksende miljø opført i gartneri manualer eller online.

•Amend jorden. Ændring af jorden kan være en god måde at hjælpe en forkert plantet evergreen, der lider. Dog afhængig af størrelse og alder af træet det kan eller kan ikke være praktiske. Hvis du beslutter dig for at din evergreen er i et område, hvor det får for meget vand, indledningsvis beluftning rødderne. Du kan nemt gøre dette ved at køre en lille rund genstand en fod eller deromkring ned i jorden. Plante stakes og metal armeringsjern fungerer godt. Hvis jorden ikke er sure nok for træet, tilføje aluminium sulfate eller en sammenlignelig jord acidifier til jorden

•Tjek for sygdomme og parasitter. Hvis det viser sig at dine evergreen er plantet korrekt, men stadig synes at være døende, bør din næste skridt være at kontrollere sygdomme eller parasitter. En uddannet gartner kan hjælpe dig med at diagnosticere dit træ sygdom og de fleste havecentre vil gøre så vederlagsfrit. For at få en god diagnose, tage i en stikprøve af filial, der har både gode og dårlige nåle på den. Afhængig af diagnosen er flere produkter tilgængelige, som du kan anvende til træet (eller jorden omkring træet) til at hjælpe det bekæmpe problemet.

•Fertilize dit træ. Evergreens, der er under-befrugtede kan ofte vises, som om de er ved at dø. Tilføje gødning er en hurtig og let løsning, der vil hjælpe med at genoprette dit træ skønhed og styrke. Flydende gødning er hurtigere handler end granulerede goedninger, selvom begge vil arbejde. Selv hvis din evergreen lider af en sygdom eller insekt problemet, tilføje gødning er en fantastisk måde at hjælpe. Holde sig til gødning, der er stedsegrønne specifikke, men hvis alt andet fejler, bruge en all-purpose gødning (10-10-10). Følg anvisningerne nøje og undgå at anvende gødning i løbet af sommeren, da det kan brænde anlægget.

Tips & advarsler

  • Du kan forsøge at diagnosticere en evergreen træ sygdom på din egen så godt, men medmindre du er uddannet og ved hvad man skal kigge det kan vise sig vanskelige og frustrerende.
  • Altid være forsigtig ved håndtering og anvendelse af gødning. Følg alle pakke retninger omhyggeligt.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com