Sådan installeres en i-jorden Pet hegn

August 3

Sådan installeres en i-jorden Pet hegn

I jorden pet hegn hjælpe dig med at holde dit kæledyr fra vandrer løs ved at udsende en elektrisk stød gennem den pet krave udstyret med en sensor, når han forsøger at krydse i jorden hegnet. Selv om disse typer af hegn ikke giver den sikkerhed og privatliv, som traditionelle hegn giver, er de meget billigere end traditionelle hegn. Disse typer af pet hegn kan være endnu mere omkostningseffektive, hvis du installere det selv.

Instruktioner

•Opkald dit lokale forsyningsselskab virksomheder og bede dem om at markere deres nytte linjer på din ejendom. Det er at være sikker på at du ikke grave hvor deres linjer og ved et uheld skåret dem. Opskæring i et hjælpeprogram linje kan forårsage fysisk skade, nytte udfald og dyre skader.

•Sketch en plan hvor dit kæledyr hegn vil gå. Beslutte, hvor du gerne vil opbevare jeres pet er begrænset. Kan du holde ham væk fra værftet strukturer som pools, blomsterbede eller legepladser. Når du har besluttet dig for en pet indespærring område, tegne en cirkel omkring det at repræsentere advarsel grænse perimeter. Omkring 3 til 4 fod ud fra grænsen omkredsen dimensioner, tegne en anden linje til at repræsentere hvor pet hegnet omkredsen bliver. Vær sikker på det ikke krydser utility linjer.

•Skru senderen radioenheden i en ydervæg, ved hjælp af skruerne forudsat. Placeringen bør have nem adgang til både pet hegnet ledninger og en stikkontakt. Placeringen bør også være vejrbestandigt at undgå vandskader.

•Lay den medfølgende ledninger langs pet hegnet omkredsen, der du afbildet i trin 2. Gør ikke nogen grave endnu. Du er bare at få en fornemmelse af hvor ledningerne skal installeres.

•Sæt hegn ledninger ender til boksen radio transmitter. Den nøjagtige fremgangsmåde vil afhænge af dit brand af pet hegnet. Nogle mærker giver wire splejsninger, mens andre har senderen knægte. Se venligst din indhegning instruktioner for dit brand nøjagtige procedure. Når hegnet ledninger er knyttet til senderen boks, sæt kassen til en stikkontakt og tænd det. Hvis kredsløbet er fuldført, vil der være en grøn indikatorlys til at fortælle dig.

•Test pet hegnet for at sikre, at det fungerer. De fleste pet hegnet mærker kommer med en lys teststrimmel til at hjælpe dig. Placer testen lys over chok plade eller chok elektroder og gå mod pet hegnet perimeter. Du bør høre en advarsel bip eller tone som du i nærheden af den. Fortsætte fremad. Lys teststrimlen bør lyser for at angive, der udledes i en elektrisk stød.

•Installer hegnet ledninger under jorden når du er sikker på, at pet hegn systemet fungerer korrekt. Brug en straight-kanter spade eller en gas-drevne edger, oprette en smal grøft langs pet hegnet omkredsen, der du afbildet i trin 2. Den mest effektive måde at holde hegnet ledninger under jorden er at grave renden i en vinkel og ca. 3 fod dybt. Placere hegn ledninger i jorden.

•Sæt de medfølgende uddannelse flag langs grænsen omkredsen, der du afbildet i trin 2 for at advare dit kæledyr og andre, der krydser grænsen med den pet krave vil medføre elektrisk stød til pet.

Tips & advarsler

  • Installation planer kan variere afhængigt af mærket. Kontroller instruktionerne, der fulgte med din særlige mærke af pet hegnet for unøjagtigheder.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com