Hvad til brug for glidecreme garageport spor

August 3

Hvad til brug for glidecreme garageport spor

Garage døråbnere har en gennemsnitlig levetid på 10-15 år, ifølge den nationale sammenslutning af hjem bygherrer. Men disse systemer kan fungere korrekt, afhænger af en række faktorer, herunder rutinemæssig vedligeholdelse af selve døren. Smøreolier garage døren spor og andre dele vil garantere en sikker drift af døren.

Hvide Lithium fedt

Hjemmeside, "The Family Handyman," støtter hvide lithium fedt spray for at smøre garage døren spor. Bob Vila hjemmeside forum anbefaler også at bruge en lithium fedt spray, og at det kun bør anvendes på årsbasis. Hvide lithium fedt er tilgængelig på hardware og auto dele butikker.

Motorolie

"Spørg Builder" foreslår at bruge en letvægts 5W olie for at smøre garage døren spor. Derudover skal du smøre resten af de bevægelige dele, der omfatter hængseltappe, valser og lejer. Hjemmesiden fraråder brug af tyk, tung olie eller erstatte konventionelle fedt. Brug af en lav-temperatur olie anbefales til brug i kolde klimaer.

WD-40

Ved hjælp af WD-40 er undertiden anbefales til smøreolier garage døren spor. "Handyman USA" advarer dog mod at bruge WD-40, fordi det er for lys. Da de bevægelige dele af garageporten oplever intenst pres, bør kun smøremidler designet til højtryks miljøer anvendes.

Andre vedligeholdelse

Garage døren spor og andre dele bør rengøres før du anvender olie. Tørre, feje eller støvsuge nogen synlige snavs eller snavs. Også, kontrollere hardware og stram løs bolte, skruer mv. Check kabler skal være sikker på, at de ikke er optrevling og undersøge spor at efterprøve justering. På mindst en kvartalsvis, rense garageporte med en blid vaskemiddel for at forhindre dannelsen af skadelige kemikalier på døren-spor og andre bevægelige dele.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com