Kommercielle flise gulv pleje Tips

August 3

Kommercielle flise gulv pleje Tips

En skinnende, scratch-frie flisegulv kan gøre ethvert rum vises ulastelig. Heldigvis for boligejere er kommerciel rengøring tips nemme at følge, fordi keramik og porcelæn fliser er forholdsvis let at holde ren. Et par nemme at følge forholdsregler og regelmæssig rengøring med en kost og moppe vil sikre, at fliser forbliver lyst og attraktivt for lang tid.

Fejning og støvsugning

Keramik og porcelæn fliser bør fejes ugentlige at forhindre snavs oprustning. Dette er især vigtigt for tekstureret fliser, fordi folder og indrykninger i flisen er tilbøjelige til at fange en masse støv over tid. Fejende skal gøres let, så flisen ikke er ridset. Flisen skal støvsuges, efter det er fejet, for at rydde op enhver sidesten støv. Slange vedhæftet fil på vakuum, der skal bruges, fordi kører vakuum over fliserne kan ridse dem.

Gulvvask

Keramik og porcelæn fliser bør være mopped regelmæssigt, for at ikke kun holde dem rene, men skinnende. Ethvert spild skal straks rengøres med en moppe til at undgå pletter. Skrubbe flise med en blød svamp er et godt alternativ til opsamlingsoverførslen når pletter eller snavs er svære at fjerne. Brug ikke blegemiddel, dog, fordi det kan forårsage misfarvning. Ammoniak-baseret rengøringsmidler kan også forårsage misfarvning.

Slibemidler

Brug aldrig slibemidler f.eks. ståluld på keramik og porcelæn fliser, fordi de vil ridse fliserne og fjerne deres skinnende udseende. For meget skrubbet med en slibende kan også gøre flisen svage og modtagelige for revner. Købe eller leje en kommercielle gulv renere for pletter og mærker, der er for svære at fjerne ved håndkraft.

Tunge genstande

Undgå at trække store stykker af møbler eller andre tunge genstande over keramik og porcelæn fliser. Mens disse materialer er stærke, de er stadig modtagelige for revner under tunge vægt og udseende af en revnet flise er svært at skjule uden at erstatte den. Du kan spare dig selv en masse besvær ved at planlægge en alternativ rute, men hvis det flisebelagte område ikke kan undgås, ved hjælp af en dolly eller at have flere folk løfte objektet er de bedste muligheder.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com