Hvordan man behandler et hus for termitter

August 4

Termitter kan alvorligt skade et hus, at bringe ned dens værdi dramatisk. Hvis nogen del af dit hus er lavet af træ, er du modtagelige for termit angreb. Du skal først bestemme, at du faktisk har termitter via brugen af en professionel inspektør. Hvis du gør, er det vigtigt at begynde behandling så hurtigt som muligt. Heldigvis, du effektivt kan behandle et hus for termitter i en kort periode.

Instruktioner

•Fjernelse fugt fra dit hjem. Termitter trives i fugtige miljøer. Hvis du har enhver tag eller væg lækager, få dem repareret omgående. Du bør også have ordentlig dræning at undgå vand fra akkumulere omkring husets eksteriør.

•Vurdere de områder, der er befængt med termitter. Ud over hjemmets yderstrukturen findes termitter ofte i udendørs lagerhaller og træ pæle. De fleste termite fjernelse virksomheder vil sende en inspektør til dit hjem til at identificere alle de områder, der er angrebne.

•Indstil typen af termitter, som du har. Underjordiske termitter lever i jorden under og omkring dit hus. De får tiltrængt fugt fra jorden men flytte til dit hus for at spise træ. Drywood termitter lever i tørt træ og få deres nødvendige fugt fra det direkte. Dampwood termitter lever i vådt træ. Da de har brug for ekstremt vådt træ, er dampwood termitter sjældent findes i boliger.

•Få hele huset gasbehandling. Dette virker for drywood og dampwood termitter. En gummi-foret lærred telt er sat rundt i hele huset, og det er så fyldt med giftige gasser. Du vil være forpligtet til at forlade stedet i 48-72 timer, mens gasning er i processen.

•Hav hus varme behandles. For varmebehandling, er huset telt på samme måde som gasning behandling. Varm luft er derefter sprøjtet ind i teltet, dræbe alle termitter inde. Ingen dødbringende kemikalier der bruges i denne proces. Denne behandlingsmetode er effektivt til drywood og dampwood termitter.

•Consider lokaliseret behandlinger. Snarere end at behandle hele huset, kan du have enkelte områder behandlet. En professionel vil injicere giftstoffer direkte i angrebne træ. Giften vil dræbe eksisterende termitter, og beskytte mod fremtidige termite angreb på disse områder. Da hele huset ikke er behandlet, sikrer denne metode ikke at alle termitter vil blive dræbt. Lokaliseret behandlinger kan bruges på drywood og dampwood termitter.

•Treat underjordiske termitter via jord behandlinger. Kemikalier anvendes rundt omkring i hele huset, støder op til sit fundament. Dette skaber en barriere omkring huset, dræbe enhver termitter, der forsøger at krydse den.

•Consider naturlige behandlinger for termitter. Mange termite kontrol virksomheder bruger citrus-baserede produkter til at dræbe termitter. Du behøver ikke at forlade dit hjem for dage, da ingen giftige gasser er brugt. Du kan også holde termitter i skak ved at rense træ overflader med en citrus-baserede renere.

Tips & advarsler

  • Lad ikke nogen mad produkter, når du har dit hus gasbehandling. Hvis du gør, skal de smides, da de vil have gift på dem.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com