Tips til tag isolering

August 4

Isolerende taget af et hus vil ikke kun hjælpe holde en underliggende loftsrum rum varme i de kolde vintermåneder, men vil også hjælpe med at holde hele Parlamentet varmt, fordi den varme luft, der varmeapparater producerer naturligt ønsker at hæve sig op over den kolde luft i dit hjem. Hvis der er ingen isolering mod den varme luft stiger, kan det flyde ud gennem små revner og huller i taget.

Ventilere når du isolere

Da tag isolering er så effektiv til at forhindre luft i at flygte, skal du give tilstrækkelig plads til ventilation. Uden ordentlig ventilation, kan luften i dit hjem blive stagnerende mens toppen af dit tag kan udvikle store pletter af is kendt som ice dæmninger. Ifølge HomeTips.com, er den bedste ventilation løsning for tag isolering installerer spær ventilationskanaler. Disse ventilationsåbninger, som typisk består af plastik paneler, tillægger undersiden af tag beklædningen mellem tag spær. Arbejdstagere typisk installere ventilationskanaler ved hjælp af korte kanoner og derefter anvende isoleringen over toppen af dem.

Valg af materialer

De mest almindeligt anvendte materialer til tag isolering er blæst i glasfiber og batt glasfiber. Hvis omkostninger ikke er et problem, er den bedste løsning at ansætte en professionel til at installere blæst i glasfiber. Spørg Builder nævner, kræver installationsprocessen, at arbejdstagerne bruger en kraftig maskine til at hugge, fnug og derefter blæse glasfiber partikler mellem tag spær. Resultatet er en problemfri dække af glasfiber isolering. Derimod batt glasfiber isolering er typisk billigere, og installere det gør for en lettere gør det selv projekt. BATT glasfiber består af flere store puder eller tæpper, som du installerer individuelt mellem spær.

Beskytte din sundhed

Hvis du planlægger at være aktivt involveret i installationsprocessen isolering, tage de nødvendige skridt til at beskytte dit helbred. Både blæst og batt former har glasfiber isolering potentiale til at irritere luftvejene, via luftbårne partikler, og huden, via direkte kontakt. For at undgå indånding af glasfiber partikler, bære en respirator eller--minimum--en støv/kirurgisk maske når du installerer tag isolering. For at beskytte din hud og øjne, bære langærmet tøj, handsker og beskyttelsesbriller.

Installation Dos og Don'ts

Hvis du ansætter en besætning at installere blæst glasfiber isolering, anbefaler spørge Builder, at du bruger stykker af affaldstræ til at markere ud hvor dybt isolering bør projektet ned fra taget når du er færdig, som vil give arbejdstagerne et referencepunkt, som de blæser i glasfiber. Hvis du installerer nye batt isolering over toppen af eksisterende batt isolering, placere den ny isolering vinkelret på gamle da dette vil hjælpe forsegle eventuelle eksisterende huller. Medmindre du har udtrykkelig tilladelse fra en elektrisk inspektør, aldrig dække en forsænket lys armatur med isolering.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com