Min lilla Bush er ikke blomstrende

August 5

Min lilla Bush er ikke blomstrende

Syrener er shrubby planter, der producerer levende sprays af bleg lilla blomster. Mens buske, selv er temmelig hårdføre, er de blomster, som de producerer mere sart. Afhængig af omstændighederne, blomsterne kan kun blomstre sporadisk eller de kan ikke blomstre på alle. Forståelse af årsagerne hvorfor en lilla bush ikke blomstre er det første skridt i at afhjælpe problemet.

Manglende modenhed

Tag et øjeblik til at tænke på, når du plantet den lilla bush. Lilla buske, ligesom andre træagtige planter har brug for flere år at vokse før de begynder at producere blomster til at reproducere. Hvis din lilla plante er kun tre eller fire år gammel, er det muligvis ikke modne nok til at producere blomster. Dette er især sandsynligt hvis du aldrig har set blomstrer på bush før.

Dårlige forhold

En lilla busk, der er plantet i et uegnet sted kan overleve, men det vil ikke producere blomster. Syrener er en sol-elskende plante, og disse planter kræver mindst seks timer i solen hver dag til at producere blomster med otte til 10 timer preferredl. For meget skygge forårsager en fejl til at blomstre. På samme måde, syrener vil ikke blomstre uden veldrænet jord. De klarer sig dårligt hvis jorden er klæg, og fugtig jord kan dræbe syrener blankt.

Vejr

Vejrliget forhindrer lilla fra at sætte ud af blomsterne. En sene forår frost dræber bud lilla knopper. Mens anlægget selv overlever sen frost godt, vil at sæsonens blomster lide. Mens et par blomster kan overleve, hovedparten af blomsterne er ødelagt.

For meget gødning

En lilla bush behøver ikke tunge befrugtning. Befrugte bushen sparsomt, hvis overhovedet. Hvis det er plantet i næringsrig jord, kan det ikke behøver nogen gødning. For meget gødning fører til produktion af blade på bekostning af blomsterne. Syrener godt i en afbalanceret jord, så hvis du tror befrugtning er nødvendigt brug et jord testkit først at finde ud af hvad der skal tilføjes til jorden, snarere end blot gætte.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com