Kontor rengøring tjekliste

August 5

Kontor rengøring tjekliste

Uanset om du rense dit hjemmekontor eller en stor corporate kontor, vil at have en tjekliste for dit renseprocessen gøre opgaven kører mere jævnt. Antallet af elementer og dybde af rengøring for hvert element vil afhænge af størrelsen og typen af office du rense. Tid, der kræves til kontor rengøring varierer også.

Få organiseret

Før du begynder enhver tunge rengøring, få organiseret. Afhente mindre elementer, der kan være på sin plads på kontoret, herunder tilfældige kuglepenne, blyanter, notesbøger eller bøger. Placer hvert element tilbage på sin rette plads. I nogle tilfælde, kan som i nogle virksomheders kontorer, en grundig pick-up session før at komme til rengøring ikke kraeves. Så, hvis du rense et kontor til en anden, spørge om organisatoriske elementer, før du begynder arbejdet.

Slippe af med affald

En af de nemmeste rengøringsopgaver at glemme i en office er at slippe af med affald, så sætte det i begyndelsen eller slutningen af din checkliste. Afhente nogen indlysende affald hele kontoret, såsom sidesten mad og drikkevarer, og trække tasker fra alle skraldespande og tage dem til skraldespanden. Hvis genvindingskurve er til stede, skal du fjerne genbrug fra bin og tage det til sin rette plads.

Støv

Før du fejer, støv alle overflader, herunder eventuelle bogreoler, skriveborde, borde og modtagelsen counter. Start på de højeste områder af rummet, i nærheden af loftet, og arbejde ned. Glem ikke at støv out-of-sight emner som loftet Turbineblade, hvis det er muligt, med hver rengøring. For en varig ren, skal du bruge møbelpolish til at frastøde fremtidige støv.

Rene glas og andre overflader

Rense enhver glas eller andre specielle overflader med de rigtige rengøringsmidler. Bruge et glas renere for at rengøre overfladen af spejle eller windows, som vinduet hoveddøren. Andre specielle rengøringsmidler, møbelpolish, voks eller kobber renere, bør også anvendes til at rengøre de ordentlig overflader, hvis nødvendigt.

Feje og moppe

Når alle andre rengøring er afsluttet i et værelse, feje og moppe gulvet. Støvsug gulvet, hvis gulvet er tæppebelagt. For hård overflade gulve, mop efter du har fejet for at få en komplet ren. Brug en støv moppe trægulve. For at slippe af med dyb snavs, mop trægulve med en hårdttræ gulv renere.

Anden rengøring

Kontrollisten rengøring kan også omfatte toiletter, lobbyer, gangarealer og lagerområder. Anmeld kontorområde for andre mulige rengøring opgaver og områder og tilføje dem til din checkliste.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com