Sådan Plumb en tilstoppet badekar vandhane Pipe

August 5

Sådan Plumb en tilstoppet badekar vandhane Pipe

Badekar faucet rør sjældent nogensinde bliver tilstoppet, men når de gør du kender det. Små siver vand kan komme ud af tuden, eller ingen overhovedet. Overdreven ophobning af mineraler i røret kan være årsag eller sediment fra vandet i dit område. Enten måde, skal tilstoppe fjernes, så du kan nyde en afslappende bad. Heldigvis, at fjerne tuden fra en balje, samt clearing ud træsko, ikke behøver professionel vejledning.

Instruktioner

•Drej vandforsyningen til badeværelset.

•Undersøg undersiden af tud for en Allen skrue. Drej skruen med en unbrakonøgle, hvis den findes, og skub tuden fra enheden. Skru tuden af gribende fast og dreje mod uret, hvis ingen er skrue til stede.

•Sæt en indre rør skruenøgle ind i røret kommer ud af væggen og dreje det mod uret med en skruenøgle. Fjerne røret og efterse det for træsko ved at holde det til lyset og kigge. Stick en stiv stålbørste ind i røret fjerne tilstoppe og derefter erstatte. Genindsætte røret, hvis ingen træsko er til stede.

•Sæt enden af en tynd skab snegl i enden af røret. Drej håndtaget af snegl til at udvide det ind i røret, indtil du føler det ramte tilstoppe. Vende retningen og hjuls sneglen i et par fødder, derefter flytte den frem igen. Fortsætte indtil tilstoppe er brudt gratis.

•Udskift tud i den omvendte rækkefølge af dens fjernelse. Drej på vandforsyning til badeværelset.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com