Hvordan man får bedre luftgennemstrømning i en sump køligere

August 6

Hvordan man får bedre luftgennemstrømning i en sump køligere

Sump kølere få bedre luftstrøm med en rutinemæssig vedligeholdelsesprogram. Som med mest mekaniske anordninger, forsømt flytter mislykkes dele uden ordentlig vedligeholdelse. En sump køligere bruger processen med fordampning til at køle luften og blæse det ind i en bygning. Vand i bunden af køleren bliver suget i plastik levering slanger gennem en vandpumpe. Dette vand så sprøjter ind i toppen af den sump køligere sidepaneler. Vandet siver ned gennem fiber måtter i paneler, der suge vandet op. Blæser fan inde i køleren, slået af en elektrisk motor, suger udeluft ind gennem våd fiber måtter. Da dette sker, er luften afkøles og blæst ind i bygningen. Få bedre luftgennemstrømning i din sump køler ved at holde hver af disse komponenter i god orden.

Instruktioner

•Fjern siden paneler på sump køler ved at sætte hænderne i håndtagene, løfte op og derefter skubbe dem ned og ud af deres riller.

•Fjern fiber puder i hver af panelerne. Disse trække bare ud af bunden af panelerne. Inspicere pads for forkalkning, som er resultatet af hårdt vand skala indskud. Som en fiber pad fylder med hårdt vand skala indskud, hæmme indbetalinger uden luft fra kommer gennem puder. Disse aflejringer vil ligne hvidt kridt. Smide de gamle puder og erstatte dem med nye fiber puder.

•Lift vandpumpe ud af vandbassin i bunden af den sump køligere. Skyl skærmbilledet snavs omkring bunden af pumpen. Dette er også bliver tilstoppet med hårdt vand skala indskud, snavs og alger. Udskift skærmen med en ny, hvis rengøring det ikke virker.

•Udtøm vandbassin ved at dreje bundproppen mod uret og trække den ud af drænhul. Du kan slå stikket med hånden eller et par tænger. Spray bassinet med en haveslange, der er udstyret med en spray dyse. Dette vil fjerne enhver gunk, der kan sætte op vand pumpe skærmen. Skyl alle snavs ud af drænhul. Skrue stikket igen og genopfylde bassinet med haveslangen.

•Se Vandforsyning slange float forsamling som det fylder vandbassinet af sumpen køligere. Dette er den forsamling, der automatisk efterfylder vandbassinet under normal brug. Da vandet fordamper, og vandstanden i vandbassinet sænker sænker float. Når flyderen bliver til et vist punkt, udløser det fødeledningen til at sprøjte i flere vand. Når et passende niveau er nået, flyde stiger og slukker fødeledningen. Justere float for at sikre de rette niveauer er nået. Justeringer ved at dreje float til venstre eller til højre. Den korrekte vandstand bør være 1/4 tommer fra toppen af bundproppen.

•Kontrollér spændingen på trisse bælte, der forbinder den elektrisk pumpe til blæser hjul. Der bør ikke være mere end 1 tommer for leg i det. Brug en skruenøgle til at justere den motor mount. Dette vil sikre korrekt spænding. Løsn bolten og skub holderen, indtil bæltet bliver stram. Spænd bolte med Skruenøglen.

•Lubricate blæser lejerne til at sikre blæser fan spinder gnidningsløst. Nogle kølere har forseglet lejer, der ikke kræver smøring. Hvis du ikke kan finde en olie input, har din fan sandsynligvis forseglet lejer. Vrikke blæser fan for at se om der er nogen op og ned spille i det. Hvis der er nogen spiller, kalde en servicetekniker og har lejerne erstattet.

•Drej køligere på sumpen og watch som pumpen suger vandet ud af bassinet. Se hver af de leverancelinjer, der sive vand hvor panelerne ville være. Hvis en slange ikke er sprøjtes vand, den er tilsluttet stikkontakten. Skub en 24-tommer stykke metaltråd ind i røret til at løsne, hvad der blokerer strømmen. Nogle insekter bygge reder i disse rør. Hvis vandpumpen ikke fungerer ordentligt, fjerne det og erstatte det med en ny.

•REINSTALL sidepanelerne og og se gennem de udluftet sider at se, hvis vandet ordentligt er drenching fiber måtter. Hvis du bemærker tørre pletter, fjerne panelet eller paneler og justere vand rør eller rør. Kontroller toppen af panelet for at sikre, at det ikke har rustent gennem. Hvis det har, skal du erstatte hele panelet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com