Hvordan man kan afslutte træ Vinduer

August 6

Hvordan man kan afslutte træ Vinduer

Køb ufærdige windows tillader dig at oprette de enkelte look du ønsker og hjælper du spare nogle penge. I modsætning til træ inventar i andre områder af dit hjem, kan din træ Vinduer opleve ekstreme temperaturer, vind, regn og intense sollys. Uanset deres størrelse, form eller placering tjener ordentlig lakering teknikker til at beskytte og bevare træ i dit windows.

Instruktioner

•Tag hardware fra din træ vinduer. En Skærfer har normalt åbne og låsning mekanismer holdes på plads med skruer. Placer fjernet skruer og hardware i en lynlås plasticpose at undgå misplacing disse elementer.

•Lift pakning fra rillen. Pakning er en lille strimmel af gummi, der komprimerer mellem vinduerne til at levere isolering og begrænse fugt.

•Buff træ med et stykke af fine-grade sandpapir, arbejder med korn til at oprette glathed. Undgå at ridse eller skrabe glas med papiret. Gnide dine fingre langs kanterne til at kontrollere for ru pletter. Tør slebet vindue vinger med et stykke af tack klud til at fjerne små støvpartikler.

•Sæt malertape omkring indvendige kanter af de træ Skærfer at beskytte glasset fra udstrygninger. Dække arbejdsområdet med et stykke plastfolie og et par lag af avisen.

•Test din plet på en diskret område af træ rammen omkring glasset. Lad træet absorbere pletten for den anbefalede længde af tid, så tørre overskydende med en blød, ren klud. Pletten opsuger i forskellige træsorter på variabel rente og dybder. Arbejde med en lille test patch vil hjælpe dig med at afgøre, hvilken nuance af pletten bedst passer til dine behov.

•Anvend en naturlig børste til at gælde alle udsatte træ overflader pletten. Tør overskydende med rene klude. Lad windows tørre i et godt ventileret, beskyttede beliggenhed i mindst 24 timer. Tør de tørre, farves Vinduer hos tack klud til at fjerne alle spor af støv og støv.

•Brush på et tyndt lag af urethan. Undgå overdreven overlappende og tilbageskridt. Brug lange, lette strøg til at oprette en selv, lydefri finish. Lad den første frakke af urethan tør. Afhængigt af din klima og produkt, kan dette tage op til tre dage. Anvende en anden frakke af urethan finish.

•Udskift pakninger og anbringer hardware efter windows tørre fuldstændigt. Hænge windows i stedet, ifølge producentens anvisninger.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com